Dario i Helena plesali su valcer.

Više je standardaš nego slobodni umjetnik. On bespogovorno sluša svoju partnericu. Osim kćeri njegova najveća ljubav je supruga. Dario je veliki pozitivac, a ove nedjelje pleše odu svojoj ženi. 

"Dario nam se probudio! Ovo je bio valcer sa stavom, a upravo sam ranije isticala da ti je to nedostajalo. Ovo je bilo jako dobro, bravo! Smisao ove emisije je napredak, a ti ideš samo naprijed", oduševljena je bila Franka.

"Imao si čistoću, preciznost. Nikad nisam posumnjao da sumnjaš u svoje korake. Stvarno si bio siguran. Možeš dodati malo liričnosti. Kod tebe je napredak konstantan", dodao je Igor.

"Imam osjećaj da nisi spreman za akciju. Tvoj mišić mora brže reagirati da bi brže napravio neki pokret. No, napredak je vidljiv, ali ono što želim također vidjeti - brše, više i jače", potaknuo ih je Marko.

"U ovom slučaju ti je Helena dala krila jer ste letjeli. Ono što mi se posebno dopalo je da si napokon dobio volumen, a kad ples dobije volumen onda dođe i lakoća i sve klizi", poručila je Larisa. Osvojili su 26 bodova žirija.

 

Za prošlu emisiju Dario je s prijateljima osmislio plan uspjeha te su žiriju ukrali niske ocjene. "Mislim da neće više trebati krasti ocjene jer je ovaj put bilo dosta sigurnije. Bili ste super napredovali ste i samo dalje u tom smjeru", poručila je Larisa Lipovac Navojec. Dario i Helena osvojili su 25 bodova žirija.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju