Daria i Ivan u sedmoj su emisiji plesali tango.

Sljedeća zvijezda unosi osobnost u plesni karakter, a to je i više nego poželjno. Znamo je kao Jadranku iz serije Kumovi, ali ima ona još nadimaka. Pedro je za njih odabrao tango i očekuje puno od njih. 

"Želim nešto napomenuti, stalno pričamo o tim ramenima i moram spomenuti da ti imaš toliko dobro to izgrađeno. Ako ćemo cjepidlačiti možeš samo malo pdoružiti nogu, ali cijeli tango je bio 'ja ljubim'!", istaknuo je Igor.

"Meni se zbilja svidio tvoj tango! Prvo je tvoj okvir koji je od početka pa do kraja bio dobar, cijelo vrijeme si bila u poziciji tanga u kojoj trebaš biti, malo sam zažmirio na onim dijelovima gdje si se spuštala dolje. Fantastično!", poručio je Marko. 

"Ja mislim da je ova izvedba jako, jako točno izvedena. Imala si sve, čisto si sve radila, pokrete si radila do kraja. Ipak se isplatilo s Emilom ići na tečaj", istaknula je Larisa.

Za strastveni tango osvojili su 37 bodova žirija. 

 

U prošloj emisiji ovaj par je svojom rumbom iskočio iz seta serije Kumovi i probio led. "Imam samo jednu malu sitnicu što bih ti želio reći, a to je da ovaj dio donjeg dijela jako guraš prirodno kad hodaš prema van i tu ti se ruši stabilnost. To je nešto na čemu bi trebala raditi i sve će doći na svoje. Ono što mi se sviđa da ti uvrštavaš sebe i svoj karakter u ples, a to je odlika vrhunskih plesača. Bravo!", istaknuo je nakon plesa Marko Ciboci. Od žirija i publike osvojili su 41 bod te zasjeli na drugo mjesto bodovne tablice.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju