Daria i Ivan za prvi ples u velikom finalu izveli su paso doble.

Oni su prošli dug put od viška nekontrolirane energije do savršenstva u obliku četiri desetke. Daria je uspjela dosegnuti svoje snove! Nema sumnje da se njihov naporan rad isplatio.

Njihovoj sreći nema kraja zbog ulaska u finale, a najdraži im je bio trio jer je Daria podijelila pozornicu sa svojim sinom. Od svega što je radila u životu, sudjelovanje u "Plesu sa zvijezdama" joj je najdraže. Pamtit će to za cijeli život!

Paso doble nije im stran, štoviše, prije tri tjedna donio im je visokih 36 bodova. Za finalni nastup dali su sve od sebe i pružili nam nastup dostojan finala. 

"Divno mi je bilo gledati kako si, dok te još nisu snimali, zatvorila oči. Super mi je kako tebi dobro stoje ovi karakterni plesovi", kazala je Franka te dodala da se malo vidjela trema.

Međutim, Ciboci se nije složio te dao veliku pohvalu Dariji: "Ova tvoja rebra su napokon sjela na svoje mjesto". 

"Ti si jedina ženska zvijezda u finalu", komentirala je Larisa te rekla da upravo Daria brani ženske boje. Dodala je da je jako lijepo zaokružila ovu sezonu.

Barbarić se nadovezao na marka i rekao da je "glasno i jako" Daria ušla u finale! 

Paso doble Dariji i Ivanu ukupno je donio 38 bodova. A ocjenjivanje je posebno obilježila Cibocijeva desetka!

Prošle nedjelje u polufinalnoj emisiji ovaj dvojac izveo je jive, rumbu i u plesnoj lutriji sambu. Za senzualnu rumbu prvi su u ovoj sezoni osvojili sve četiri desetke žirija. „Tehnika u redu, držanje, ma koga briga za to. Ja ne mogu živjeti drugačije nego od srca, a vi ostali živite po pravilima - ovako sam ja ovo vidio“, rekao je Ciboci.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju