Daria i Ivan u drugoj emisiji uživo plesali su cha cha cha.

Idemo ususret zvijezdi Made in Bosnia. Nezaboravan trenutak u njenom životu je nastanak studija 4 sobe. Misli da je posao čini boljom mamom i da je djeca čine boljom glumicom. Njen zaštitni znak je njen temperament i ne želi ga mijenjati pa makar sve gorilo. Ne žele biti par koji je ispao prvi, a ako se to nekim slučajem i dogodi Daria i Ivan žele i nakon toga dolaziti u dvorane i plesati.

"Ja imam osjećaj da si ti danas bila stopljenija s muzikom. Da si plesala danas puno bolje. Obično svima govorim hajde malo digni se, malo pojačaj, ali tebi trebam reći obrnuto. Veselim se tvom daljem napretku", poručio je Igor.

"Vi ste opet bili jako ambiciozni, to je vaš nekakav stil. Igor je pričao o tome da se trebaš opustiti, ali ja bih pohvalila to koliko si opuštena i koliko težiš savršenstvu. Meni je to divno za gledati", istaknula je Franka.

"Moram reći da te volim i uživam gledati i da mogu isključiti mozak da ne percipira tehniku vjerojatno bih ti dao deset. Moraš jako paziti da su nogice ravne i da ne izletiš iz ritma. Ostavi mi ovaj prvi dojam", poručio je Marko.

Osvojili su 26 bodova žirija.

U prvoj emisiji uživo Daria i Ivan plesali su jive, a Daria je jedva dočekala nastupiti i pokazati naučeno. „Ti uopće nisi ledena kako pjesma kaže. Mislim da si ti jako vatrena, a ubuduće što naučiš od svog mentora samo staloženo primijeni i bit će tip top“, poručio je Marko Ciboci. Osvojili su 21 bod žirija.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju