Daria i Ivan u prvom su nastupu plesali slowfox.

Ova zvijezda toliko dobro pleše da je neke članove žirija uspjela dignuti na noge, o publici da ne govorimo. Dara ima uspomenu na prošli ples - veliku masnicu na ruci. Tijekom tjedna osim plesa Ivan je trenirao Dariu i kako će objaviti slike na Instagramu, a da ne odreže i njemu i sebi glavu. 

"Ja sam uvijek jako sretan kad se sve posloži kako treba, kad cijeli taj nastup bude bombončić i sve do kraja ostanemo u tom prekrasnom oblaku", istaknuo je Igor.

"Ti si baš izrasla i napredovala u ovom showu. Svi smo te s nekim blesavim smješkom gledali. Kad si krenula ti jesi bila plesni dijamant, a pogledaj ovo danas, ovo je bilo predivno", poručila je Franka.

"Ja imam osmijeh od početka do kraja. Ovo je bilo čisto, jasno, jednostavno. Jednostavnost u plesu je najteže dobiti. Bravo, bravo Ivane! Bili ste tu u svrhu cijelog plesa i ja mislim da je to bit", istaknula je Larisa. 

"Standardni plesovi su oni gdje je okvir vrlo bitan i ono što treba dobiti je mirnoća i kompaktnost. Bilo je mi je lijepo gledati jer ti si jedan školski primjer kako bi to trebalo izgledati. Nevjerojatno mi je kako ti pratiš Ivana i prilagodiš se, nijednom nisi pokvarila taj okvir. Ja bih te htio izazvati da se prijaviš na plesni turnir", zaključio je Marko. 

Od žirija su osvojili 39 bodova.

Prisjetimo se, prošle nedjelje Daria i Ivan plesali su vatreni paso doble, a Dariu smo vidjeli u opasnom izdanju u kakvom je još nismo vidjeli. "Bilo je napeto, bilo je oštro, glazba je sama po sebi poletna pa je ovo bilo suprotno od glazbe, ali ste prenijeli tu energiju. Snažna žena do kraja! Ma divno je bilo. Bravo!", pohvalila ih je Larisa nakon nastupa. Od žirija su osvojili 36 bodova. Bitka parova donijela im je za protivnike Marija i Helenu, a u konačnoj odluci žirija Daria i Ivan odnijeli su pobjedu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju