U devetoj emisiji Daria i Ivan plesali su paso doble.

Nama dolazi par koji je zajedno izgubio 13 kilograma, dobili su krila, strast imaju, a prošli tjedan preživjeli su i eliminaciju, oni su Daria i Ivan. Oni se osjećaju kao da nisu bili u eliminaciji i idu dalje.

"Bilo je napeto, bilo je oštro, glazba je sama po sebi poletna pa je ovo bilo suprotno od glazbe, ali ste prenijeli tu energiju. Snažna žena do kraja! Ma divno je bilo. Bravo!", pohvalila ih je Larisa.

"Fenomenalno, strastveno, jako si dobro okarakterizirala tu oštrinu. Mrak si, mrak", oduševljena je bila Franka.

"Ja bih se vratio na ono disanje od prije. Ono što imaš kad ideš u ležernije plesove, može doći i u ove koji su brzi. Nedostaje mi to disanje da bude prisutno i u pasu", istkanuo je Igor.

"Neki dijelovi su izgledali odlično, štoviše vrhunski, dok neki dijelovi nisu izgledali. Solo dionice fenomenalne, a kad ste u paru to nije bilo baš tako. Ja mislim da si ti otkad ja ovdje sjedim, jedina koja je okarakterizirala žensku ulogu paso doblea kako treba", poručio je Marko.

Od žirija su osvojili 36 bodova.

 

Prošle nedjelje Daria i Ivan izveli su quickstep za koji su od žirija osvojili 34 boda te su u plesnom maratonu osvojili dodatna četiri boda. "Bili ste vrckavi, veseli, klizilo je sve lijepo. Ja bih pohvalila tebe jer kao da si dobila krila. Posebno mi se svidjelo jer si bila u prvom planu. Ivan te istaknuo da pomaže tvoj talent, a on je bio tu podrška", istaknula je nakon plesa Larisa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju