Sudjelujte u anketi!

Poznati 41-godišnji televizijski, kazališni i filmski glumac Janko Popović Volarić, domaću publiku osvaja još od davne 2009. godine kada smo ga u ulozi Ranka Hajduka gledali u dvjema sezonama serije "Najbolje godine". Nakon toga upoznali smo ga kao Lucijana Krstulovića u seriji "Larin izbor". Kao Krešu Kolarića, u čijoj ga ulozi u seriji "Kud puklo da puklo" možemo gledati i sada, Janka smo upoznali još 2014. godine kao dio glavne glumačke postave. Mnogi ga pamte i po ulozi požrtvovnog samohranog oca Tome Viteza, kada je u seriji "Čista ljubav" osvajao glumicu Taru Rosandić koja je tada tumačila Sonju. 

Zanimljivo je kako je tada dio ljubavnog trokuta u toj seriji bio i glumac Momčilo Otašević koji je ujedno utjelovio i brata lika Janka Popovića Volarića. Upravo nas je s njim glumac osvojio i u hit seriji Nove TV, "Dar Mar". Momčila i Janka ponovno smo upoznali kao braću Nina i Dina Zečića. Dino i Nino pomalo su neobični, osebujni, ali zabavni policajci koji su iz Gizmova stigli napraviti pravi dar mar u Dizmovu. 

Popularni nas je Janko Popović Volarić oduševio u brojnim projektima Nove TV. Tako ga mnogi pamte i po emisiji "Ples sa zvijezdama" kada smo ga s našom Mijom Kovačić prvi put mogli vidjeti u voditeljskoj ulozi. Kao najblaži član žirija osvojio nas je u emisiji "Supertalent".

A u kojoj ste ga ulozi vi najviše zavoljeli? Sudjelujte u anketi:

 

Quiz Maker - powered by Riddle

Nezaboravnih trenutaka glumca u serijama "Kud puklo da puklo" i "Dar Mar" prisjetite se u galeriji:

Urnebesne trenutke serija "Kud puklo da puklo" i "Dar Mar" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju