Kojeg je lika, po vašem mišljenju, najbolje utjelovio ovaj popularni glumac?

Gledaj na NOVA PLUS
Propuštene epizode gledaj besplatno na  NOVATV

Nino kojeg tumači Momčilo Otašević i njegov brat Dino kojeg tumači Janko Popović Volarić u seriji ''Dar Mar'' pojavili su se u Dizmovu. Dino i Nino su policajci te sinovi Ružice (Vesna Tominac) i Vinka (Goran Grgić). Odabirom zanimanja dva brata skromne pameti, mislili su da će tako lakše namamiti gizmovačke djevojke. Bili su loši učenici, a sad su loši policajci, no slušaju sve što im kaže otac, a još se više boje oštre majke. Obojica su veliki ljubitelji auta i brzina te češće krše zakone nego što ih provode. Prevrtljivi su poput oca, no ne i toliko snalažljivi.

 

No, popularnog  crnogorskog glumca Momčila Otaševića gledamo i u glavnoj ulozi u seriji Kud puklo da puklo gdje je ušao u lik dobronamjernog seoskog mladića, rendžera Damira Gavrana.

 Gledali smo ga i kao najvećeg zlikovca u seriji Čista ljubav. Glumio je opasnog Ranka Novaka, posve temperamentnu osobu koju je svakako teško zaboraviti.

Već godinu kasnije, Momčila Otaševića gledali smo ponovno u ulozi simpatičnog seoskog mladića, Kreše Butigana koji se svim silama trudio osvojiti djevojku Petru (Nadia Cvitanović) u urnebesnoj HIT seriji Na granici.

Osvojio nas je i u ulozi, kako on kaže, tragičnog i poštenog junaka i pilota Saše Krpana, u glavnoj glumačkoj postavi s glumicom Elizabetom Brodić u seriji Drugo ime ljubavi.

 

Gledali smo ga kao najboljeg, a i najgoreg. Vidjeli smo ga i smiješnog i nespretnog, ali i poštenog i opasnog. Teško je reći koji je od ovih likova najupečatljiviji, ili najbolji. A koji je lik vama najdraži? Je li to Nino, Damir, Ranko, Krešo ili pak Saša? Sudjelujte u anketi:

Quiz Maker - powered by Riddle

Seriju 'Kud puklo da puklo' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu, na Novoj TV! Seriju pratite i na Nova Plus!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju