Kojeg je lika, po vašem mišljenju, najbolje utjelovio ovaj popularni glumac?

Gledaj na NOVA PLUS

Crnogorski glumac Momčilo Otašević u seriji "Kumovi" tumači nam liK Janka. Janko je zgodan, srčan, neposredan tip koji hrabrošću i šarmom privlači žene. Iako mu se praktički bacaju pod noge, Janko nije zaljubljive prirode. Sklon je neobaveznim odnosima i teško se veže. Sve dok ne upozna lijepu Luce…Janko je naučen na dobar život i iskustvo mu je pokazalo da se ni za što ne mora puno truditi. Obiteljske veze i reputacija donijeli su mu dobro školovanje, zanimljive prijatelje, luksuz i općenito lagodan život. Silno je htio ići očevim stopama i što prije se ubaciti u poslovne vode, no život ga je odveo u Zaglave, maleno mjesto koje mu u život donese sve ono što prije nije mogao niti sanjati. 

Humoristična serija "Dar Mar" donijela nam je priliku gledati Momčila Otaševića u do tada neviđenoj ulozi. Utjelovio je simpatičnog, nespretnog, ali i dobronamjernog policajca po imenu Nino.

Popularnog  crnogorskog glumca pratili smo i u seriji "Kud puklo da puklo" gdje je ušao u lik dobronamjernog seoskog mladića, rendžera Damira Gavrana.

 

Gledali smo ga i kao najvećeg zlikovca u seriji "Čista ljubav". Glumio je opasnog Ranka Novaka, temperamentnu osobu koju je svakako teško zaboraviti.

Već godinu kasnije, Momčila Otaševića gledali smo ponovno u ulozi simpatičnog seoskog mladića, Kreše Butigana koji se svim silama trudio osvojiti djevojku Petru (Nadia Cvitanović) u urnebesnoj HIT seriji "Na granici".

Osvojio nas je i u ulozi, kako on kaže, tragičnog i poštenog junaka i pilota Saše Krpana, u glavnoj glumačkoj postavi s glumicom Elizabetom Brodić u dramskoj seriji "Drugo ime ljubavi".

 

Gledali smo ga kao najboljeg, a i najgoreg. Vidjeli smo ga i smiješnog i nespretnog, ali i poštenog i opasnog. Teško je reći koji je od ovih likova najupečatljiviji, ili najbolji. A koji je lik vama najdraži? Je li to Janko, Nino, Damir, Ranko, Krešo ili pak Saša? Sudjelujte u anketi:

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 
Seriju "Kumovi" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju