Borna, Sandi, Mario i Snježana u borbi za pobjedničku krunu.

U ovotjednom izdanju rubrike ''Zvjezdoboj'' u IN magazinu snage će odmjeriti Snježana Schillinger, Sandi Cenov, Mario Roth i Borna Kotromanić. Za pobjedničku krunu borit će se u četiri zabavne igre, a onaj najspretniji, najvještiji i s malo znanja i sreće ponijet će titulu najboljeg. Čeka nas mnogo smijeha i dobre zabave, a saznat ćemo i kakve su naše zvijezde u brzom crtanju, pogađanju misterioznih predmeta, tračanju i općem znanju.

U igri pogađanja misterioznih predmeta Snježana je osvojila simpatije publike zbog svojeg paničnog straha od zmija zbog kojeg nije mogla zavući ruku u kutiju i samo opipom pogoditi o čemu se radi. Što se krilo u njezinoj kutiji iznenađenja, ali i ostalih zvijezda, te tko se pokazao kao bolja ''trač baba'', frajeri ili dame, ne propustite pogledati u ''Zvjezdoboju'' – novoj rubrici IN magazina u kojoj je domaćin zvijezdama voditelj Davor Garić. Garantiramo mnogo zabave, smijeha, veselja i dobrih vibracija.

Ekipa IN magazina danas vas vodi i na proslavu 104. rođendana gospođe Ivke Brčić, koja je Jeleni Prpoš otkrila u čemu je tajna dugovječnosti. Lana Samaržija otkrit će vam tko će vas ove godine voditi kroz najglamurozniji plesni spektakl ''Ples sa zvijezdama''. U minutama IN magazina doznajte i tko su kandidati Survivora, a upoznajte i drugu stranu reporterke Dnevnika Nove TV Sabine Tandare Knezović.

IN magazin ne propustite danas u 18:00 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju