Najgledanija domaća istraživačka emisija ‘Provjereno’ danas obilježava 500. izdanje.

 Svakoga tjedna članovi ekipe vrijedno se pripremaju, temeljito istražuju, izlaze na teren i prikupljaju sve bitne informacije kako bi gledateljima donijeli uvijek nove priče.


 

U jubilarnom, 500. izdanju 'Provjerenog' Ivan Čorkalo obradit će temu problema hrvatskog zdravstvenog sustava. Napadi na medicinsko osoblje, odlazak liječnika, propusti u liječenju imaju zajednički nazivnik - štednja. Reporter Provjerenog Ivan Čorkalo istražio je štedi li se na životima hrvatskih građana

Ona želi dostojanstveno umrijeti i zato je potpisala ugovor s klinikom za eutanaziju. Kako je iščekivati kraj života u emotivnoj priči Alenka Čurin Janžekovič ispričala je Mati Barišiću.

Ana Malbaša istražila je pozadinu afere s lažnim diplomama. Došla je do posrednika koji se nalazi u policijskim dokumentima, ali drzak i samouvjeren i dalje radi, a u zamjenu za diplomu tražio je seksualni odnos!

Dječak wunderkind! S devet godina upisao je fakultet, a izmjeren mu je najveći IQ kojeg je uopće moguće mjeriti. On je genijalan um koji planira promijeniti svijet. Maruša Stamać upoznat će vas s nizozemskim čudom od djeteta, Laurentom Simonsom.


 

Novu epizodu emisije 'Provjereno' gledajte danas na Novoj TV, , a nakon emitiranja gledatelji je mogu pogledati besplatno i na internetskoj stranici novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju