'Ovaj nastup iziskuje puno, puno toga. Bitna je ta energija, pokret. Ajmo zapaliti pozornicu!', poručio je Dalibor Petko!

Dalibora Petka, odnosno kako ga je Goran Navojec prozvao - Beast of entertainment, ove nedjelje vidjet ćemo u liku crvenokose Spajsice. Pjesmu ''Wannabe'' popularnog britanskog sastava Spice Girls otpjevat će Dalibor u uskom trikou i visokim potpeticama, a za ovaj nastup trebat će mu jako mnogo energije. „Ovaj nastup iziskuje puno, puno toga. Bitna je ta energija, pokret. Ajmo zapaliti pozornicu!“ poručio je Dalibor, koji će i ovoga puta zasigurno oduševiti gledatelje.Ani Gruici gljiva je bila blagonaklona pa ju je dopala transformacija u Ilana Kabilja s pjesmom ''Kad nema ljubavi'' što je Anu naprosto oduševilo. „Obožavam stvar Kad nema ljubavi. To je ujedno i njegov najveći hit. Ova će pjesma biti samo za moju dušu.“ odlučila je.
Pratite sve novosti u showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a.


Nakon što je žarko želio ući u žensku transformaciju, čini se kako je Daniel Bilić ipak odahnuo što se ovoga tjedna neće podvrći transformaciji u suprotni spol. „Ne moram više lijepiti određene dijelove tijela, ne moram biti u uskom trikou. Vidjet ćemo još kako će biti.“ oduševljeno će Daniel, a ove nedjelje vidjet ćemo ga u ulozi američkog repera Pitbulla. „Uvijek sam bio loš po pitanju pamćenja, a ovdje treba ispričati tisuću i dvije riječi u milisekundi.“ priznao je Daniel koji će nastupiti s hit pjesmom '' I Know You Want Me''Mia Anočić Valentić, kaže, lakše joj je pjevati u liku muških izvođača, nego li ženskih, a nakon dvije muške, čeka je i ženska transformacija. Tako će Mia utjeloviti Sanju Doležal a zapjevat će pjesmu ''E moj Saša''. Mia je otkrila kako joj se i otac i dečko zovu Saša te dodala: „Kad uđem u lift moram misliti da sam Sanja, drugačije ne ide.“Pregršt zabave donijet će nam ove nedjelje i Mario Roth kao Danijela Martinović, Nives Celzijus kao Shakira, a bit će zanimljivo vidjeti i Bojana Jambrošića u liku Omija te Ivanu Mišerić kao grupu Kiss.Ne propustite novu emisiju 'Tvoje lice zvuči poznato' u nedjelju u 20 sati, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju