Neki drugačji Bond

Bondovi filmovi godinama nižu upjehe i osvajaju srca publike, no je li baš svaki očarao gledatelje i ispunio njihova očekivanja? 

"Dah smrti" prvi je film s Timothyjem Daltonom u glavnoj ulozi. Dalton se često smatra najpotcjenjenijim Bondom i to zato što je bio puno ozbiljniji, manje zavodnički raspoložen i više se oslanjao na svoju snagu i sposobnosti nego na gadgete.

Iako Dalton možda nije ispunio očekivanja publike, od ostalih se Bondova po mnogočemu razlikuje, a najviše po hrabrosti za što ga se svakako treba pohvaliti.

U odnosu na svoje prethodnike, prvi je sam izvodio akcijske scene bez pomoći kaskadera. Sam je želio izvoditi brojne akrobacije koja nisu nimalo bezazlene. 

Pomoć na sceni bili su mu Aston Martin V8 Vantage - opremljen standardnim oružjem, ukljujući skije sa strane, projektile, lasere, mlazni pogon, samouništavajući uređaj i modificirani radio kojim se može hvatati policijska i vojna frekvencije, Audi 200 Turbo Quattro i privjesak za ključeve iz Odjela Q koji je također eksploziv koji aktivira vučji zvižduk. 

Film "James Bond 007: Dah smrti" ne propustite u nedjelju u poslijepodnevnom terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju