Katarina Baban kao Nicole Scherzinger pokazala se kao najbolja u devetoj epizodi i odnijela je pobjedu, a njezin je nastup sve zaintrigirao.

Pobjedničku plaketu po prvi puta u petoj sezoni showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' u nedjeljnoj je emisiji držala glumica i dizajnerica Katarina Baban.

Njena transformacija u članicu američkog pop sastava Pussycat Dolls sve je oduševila, a tada smo Katarinu vidjeli kao vrlo zanosnu brinetu.

Katarina Baban više mi se sviđa kao…

glasova:

Osim sjajnih komentara za nastup i samu imitaciju Katarina je dobila i pohvale za promjenu imidža te su se brojni korisnici društvenih mreža složili kako ovoj lijepoj glumici bolje stoji tamnija boja kose.

Na te se komentare oglasila i sama Katarina na svom Instagram profilu napisavši: ''Kažu svi da se obojam u crno. Not gonna happen... Ali dotad uživam u ulozi prekrasne crnke Nicole Scherzinger i njezine rasplesane ekipice Pussycat dolls''.

Sjajan Katarinin nastup bio je i onaj u kojem je utjelovila tamnoputu barbadošku pjevačicu Rihannu. Tada je izvela njen veliki hit ''Work'', a nakon toga ona je postala pravi virtualni hit na stranici giphyja.

Kao plavušu Katarinu smo vidjeli u ulozi nevjerojatne Shakire. Uz koreografsku pomoć plesača koji je utjelovio pjevača Maluma Katarina je izvela odličan nastup i vjerno je prikazala i spot za pjesmu ''Chantaje''. Čak je i pala prosidba nakon takvog nastupa!

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju