Operna pjevačica Antonia Mirat u Supertalentu predstavila se poprilično zahtjevnom izvedbom.

Do sada smo u Supertalentu uglavnom slušali i gledali glazbenike i glazbenice koji su se predstavljali modernim i novokomponiranim izvedbama. Međutim, to nije bio slučaj i s ovom natjecateljicom.

Antonia Mirat koja je po zanimanju operna pjevačica dolazi iz Trogira i pjevala je najpoznatiji dio opere Čarobna frula, ariju Kraljice noći.


 

Antonijino glazbeno obrazovanje je neupitno. Diplomirala je klasično operno pjevanje te je jedna od glavnih opernih vokala u Hrvatskoj. Svoju ljubav prema pjevanju otkrila je u jedanaestoj godini, a veliki uzor bila joj je njezina majka. 

No, ovakav se način glazbenom izražavanja baš i nije svidio našem žiriju. ''Ja da vam iskreno kažem, ja nemam pojma je li ovo bilo dobro ili nije. Ja sam pokušala cijelo vrijeme razumjeti, a ono što znam da ste izazvali neku vrstu emocije kod mene, da sam bila na pola prepadnuta. Imate taj agresivni pristup i vrlo je glasan'', komentirala je Maja Šuput.

Martina Tomčić kao njena kolegica stala joj je u obranu rekavši: ''Arija koju je ona izvela je jako ljutita i jako opasna i dakle emocija koju je izazvala, da vas je strah, je u redu''.

Hoće li se naš žiri bojati i ostalih natjecatelja ne propustite doznati do kraja emisije. U međuvremenu Supertalent pratite na službenim Facebook,Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju