Njegovi pokreti ostavit će vas bez teksta...

Jernej Kozan strastveni je zaljubljenik u ples koji je svoju ljubav i hobi pretvorio u posao. Pleše od sedamnaeste godine i samouk je, a njegovi pokreti ostavit će vas bez teksta

Dolazi iz grada Črnomlja u susjednoj Sloveniji, no trenutno živi u Ljubljani gdje je već prava zvijezda. 2015. godine postao je pobjednik showa ''Slovenia ima talent'', a uz to osvajao je i brojne druge nagrade. Međutim, to ga nije promijenilo te Jernej i dalje trenira i podučava djecu plesati.



 

''Puno nastupam, a Zagreb mi je dosta blizu i odlučio sam nastupiti van Slovenije i vidjeti kako će me publika prihvatiti'', rekao je Jernej o svom dolasku na Supertalent.

Kako kaže, cilj mu je proći audicijski nastup i nastupiti u polufinalu. ''Želim reći da imam više od dvadeset godina dijabetes i htio bih poručiti da se djeca trebaju baviti sportom. Želio bih da uče iz mog primjera.'', poručio je Jernej.

Šo je ovaj zanimljiv i inspirativan kandidat pripremio za pozornicu Supertalenta ne propustite u nedjelju od 20 sati na Novoj TV.

 

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju