Ne propustite pogledati!

Zbog natjecanja u showu "Ples sa zvijezdama", naš ponajbolji chef Mario Mandarić na stanku je stavio kuhanje, pa umjesto pregače posljednje vrijeme nosi plesne cipele. No, nosi i avijatičarske naočale, kada mu vrijeme to dopusti. Naime, Mario pohađa školu za pilota, a otkrio je i kako mu je to ispunjenje dječačkog sna. ''Ja sam kuvar, posta sam dobar u tome poslu, ali nisam nikad gleda kuvare i maštao o tome da budem kuvar. Kad sam bia dite sam htio biti pilot, tako da je u biti ovo ispunjenje dječačkog sna.“
Na njegovom satu letenja bila je i ekipa IN magazina, a Mario je u zrakoplovnoj letjelici provozao novinarku Doroteu Filipaj. Kako je to izgledalo ne propustite pogledati u današnjoj emisiji.

 

U novom izdanju rubrike Tajne iz refrena s Đanijem Maršanom prisjetit ćemo se njegovih najvećih hitova, a neke od njih je i otpjevao u studiju IN magazina. Zadarski pjevač otkrio je kako su nastajale pjesme koje su obilježile njegovu karijeru, ali i kakve su bile reakcije kad je u ratnim godinama objavio pjesmu "Bože čuvaj Hrvatsku“. Novinarki Julijani Bačić Barać otkrio je i kako je upravo ta pjesma bila omiljena njegovu bratu Tomislavu Ivčiću, a i zašto je u zadarskoj četvrti Arbanasi, u kojoj i on živi, toliko mnogo pjevača (Mladen Grdović, Bepo Matešić, Vedran i Tomislav Ivčić i drugi). Đani smatra da je razlog genetika.

IN magazin ne propustite danas od 17.30 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju