Ove nedjelje - dvije Kutije iznenađenja!

Nakon tjedna parova u kuhinji Celebrity Masterchefa te ispadanja Ivane i Andreje, Kutija iznenađenja ove će nedjelje doći u paru. „Prošli tjedan kuhali ste u parovima, a danas kuhate jedni protiv drugih. Jedino što je danas u paru je Kutija iznenađenja!“, priopćila je ženska članica žirija kandidatima. Ispod prve kutije skrivat će se veliki komad lososa, dok će se ispod druge skrivati očišćeni fileti lososa. Kandidati će se iznenaditi ovim zadatkom koji zahtijeva da od velikog komada lososa moraju napraviti više očišćenih fileta i to upravo onakvih koji će se nalaziti ispod druge kutije.


Ono što od vas očekujemo je da nam pokažete svoje vještine u obradi lososa“, objasnila je Ana preostaloj šestorki Celebrity MasterChefa. Nadalje, žiri je objasnio kako će se onaj kandidat ili kandidatkinja koji najbolje spremi i očisti lososa, pridružiti žiriju.


Prvi problemi već će se pojaviti s priborom za čišćenje lososa i pincetom koja služi za vađenje kosti iz ribe. Ksenija će tako simpatično izjaviti: „Ja sam tražila pincetu za obrve, a kad mi je David rekao da je to dosta velika stvar tek sam je onda pronašla u ladici ispod radne jedinice“. Dooks će pak imati problema s tupim nožem, kao i ostali kandidati koji se neće baš najbolje snaći s filetiranjem. Uslijed sveopće pomutnje s priborom, Lana će priznati da je imala iskustva s japanskom kuhinjom:„Moja radionica sushija se očito isplatila!Lana će prvo dobro naoštriti nož te će jedina uspješno očistiti kožu s lososa i to unutar dozvoljenih 15 minuta. Dok će žiri pregledavati njihove tanjure, jedino će ih Lanin potpuno zadovoljiti. Zbog tupog noža, Davidovi fileti će biti iskidani, a Igor neće uspjeti skinuti kožu sa svog komada lososa.

 


Pobjednica Lana će tako stati uz bok s Anom, Andrejem i Radovanom te odlučivati o sudbini svojih kolega u Celebrity MasterChef kuhinji. Preostala petorka morat će se više potruditi u kuhanju. Iako ga žiri stalno kritizira, opet će kod nekih kandidata glavni problem biti nered, dok će neki, poput Leona, iznenaditi chefa Andreja: „Apoteka Leon!“, osvrnut će se član žirija na Leonovu neuobičajenu urednost radne jedinice. Njegovu opasku Leon neće najbolje prihvatiti te će se poprilično grubo obračunati sa žirijem: „Ja ne znam što je njima, oni imaju blagi oblik autizma. Ja čistim tu svoju radnu jedinicu kad imam vremena i čistim je često.“ Osim Leona, čovjek koji živi 'kreativni nered' je Baby Dooks. „Napravi si mjesta, očisti sve ovo. Ovo je zadnji put da ti to radim!“, upozorit će Dooksa Barbieri i počet će mu sam spremati i čistiti radni prostor. Lana će, kao pridružena članica žirija, pokušati ublažiti Davidovu neurednost: „David je hedonist, voli jesti i kuhati, napravio je malo nereda, ali neće se ništa strašno dogoditi.


Kako će se Lana snaći u novoj ulozi? Kome će losos uspjeti te tko će biti najbolji u ovotjednoj Kutiji iznenađenja ne propustite u novoj epizodi Celebrity MasterChefa na Novoj TV!
 

Celebrity MasterChef gledajte od nedjelje do utorka u 22:35h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju