Kakav će potpis na tanjuru ostaviti kuhari u prvoj epizodi Celebrity MasterChefa?

Prvi zadatak natjecateljima u novoj sezoni Celebrity MasterChefa bit će prezentirati se svojim prepoznatljivim jelom. Osim što će se morati potruditi zadiviti žiri svojim kulinarskim umijećem, MasterChef kandidati također će morati obratiti pozornost i na prezentaciju jela.


U zadanom vremenu u trgovini moći će izabrati neograničen broj namirnica s kojima trebaju pripremiti svoje autorsko jelo. Dok će se neki kandidati predstaviti s jelom koje ih podsjeća na djetinjstvo, poput Ricarda koji će u MasterChef kuhinju donijeti dašak Venecuele, Ivana će raditi burek koji ju podjeća na rodno mjesto, a neki će se pak odlučiti na jelo koje najčešće pripremaju. Tako će se Andrea odlučiti na tortilje, Sementa na špagate bolognese, a Mila će biti jedina natjecateljica koja će pred žiri doći sa slatkim tanjurom.


Kako svoj instrument sviram rukama, tako i hranu volim osjetiti pod njima! Kako i s glazbom, tako i s hranom volim eksperimentirati!“ rekao je Hrvoje koji će žiri pokušati impresionirati egzotičnim jelom koje će nazvati Treći svijet.


Tko će od kandidata uspjeti svoju osobnost najbolje preslikati na tanjur i čije će jelo biti najbolje ocijenjeno, ne propustite doznati u prvoj epizodi Celebrity MasterChefa na Novoj TV u 22:15 sati!

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju