Hrvoje o Igoru: „Kao ne voli meso, a jedva je dočekao da ga dotakne.“

Ove nedjelje u Celebrity MasterChefu izazov Kutija iznenađenja izazvat će pravo negodovanje među kandidatima. Nakon što natjecatelje ispod kutije zatekne samo daska, Ana će im objasniti što se od njih očekuje: „Od danas pa do kraja tjedna kuhate u parovima! Kuhajte zajedničkim snagama, jer vaše zajedničko jelo ocjenjujemo!“ Andrej će kandidatima predstaviti namirnice s kojima će kuhati među kojima će biti klinčič, klekove bobe, crveno vino, luk srebrenac, pastrnjak, timijan, čimule i kare vepra. Za neke kandidate povezivanje tih namirnica bit će pravi izazov, a Hrvoje će priznati da je čuo jedino za rakiju klekovaču. S druge strane čimule su mu gotovo nepoznate: „To je neko zelenje, neka trava!“ , pogađat će Hrvoje. Ipak najveći zalogaj među svim namirnicama bit će definitivno vepar. Lana će najbolje opisati svoje negodovanje glavnom namirnicom: „Evo ti vraga, divljač i čimule“!


Nakon što će poslušati upute žirija, kandidati će se osvrnuti na svoje parove. Tako će plesno-svirački dvojac, Hrvoje i Igor odmah postići dogovor: „Dolazi do nevjerojatnog dogovora, gdje Igor preuzima odgovornost za meso, a ja za povrće“, objasnio je Hrvoje koji se usput i našalio na Igorov račun: „Kao ne voli meso, a jedva je dočekao da ga dotakne.“


Ksenija će pak biti uvjerena da će morati čistiti za Davidom, dok će Andrea biti oduševljena sa svojoj partnericom u kuhinji, Ivanom Marić: „Blago meni, a jadna ona. Nadam se da ću naučiti puno od nje!“ U paru Lana - Leon ženska ruka će se pobrinuti za soljenje, obzirom da Leon, prema mišljenju žirija, nikad dovoljno ne zasoli svoja jela.
Unatoč komplikacijama s pečenjem vepra, što će izazvati poveći stres i nervozu kod natjecatelja, ove nedjelje član žirija Radovan upustit će se u hip- hop vode te će Baby Dooksu i Kseniji 'sklepati' zanimljive stihove. Ksenija će biti oduševljena, jer smatra da je to dobro izveo za nekoga tko je njezina generacija, dok će glazbenog producenta Davida manje očarati Radovanovo umijeće hip-hopanja te će mu sugerirati da taj singl jedino može izvesti u nekoj prosječnoj kantini.

Celebrity MasterChef gledajte nedjeljom u 21:45h, ponedjeljkom i utorkom od 22:15h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju