Leonova marenda protiv Igorovog 'vege' bruncha! Dooks najavljuje: „Bit će to anarhija, jer je Leon anarhist. Da pokorimo taj protivnički štreberski tim!“

Igor i Leon su pobjedom u pripremi lososa stekli veliku prednost. Oni će stoga sami izabrati svoj tim u Gastro duelu te se na taj način spasiti Stres testa. Kao vođe, odabrat će ekipu te sami smisliti jelovnik za najbolji gablec. „Danas ćete ponovno udružiti snage i kuhat ćete u timu. Dobrodošli u Gastro duel“, poželjet će Ana dobrodošlicu preostaloj šestorki Celebrity MasterChef kuhinje. Žiri će upozoriti preostale kandidate kako je ovaj Gastro duel eliminacijski izazov te da će se danas svi boriti za daljnji opstanak.


Igor će biti vođa plavog tima, a Leon crvenog. Kako bi sve bilo transparentno dečki će odigrati staru igru 'Kamen, škare i papir' te će pobjednik ove igre prvi odabrati nekoga u svoj tim. Igor će pokazati škare te tako pobijediti Leonov papir. „Da smo igrali do tri ili pet, na Kamen, škare, papir bi rasturio“, priznaje razočarani Leon i zamjera chefu Andreju što nije dozvolio da igru odigraju više puta.


Igor će tako odabrati Lanu, a zatim Hrvoja. Leon će se najprije odlučiti za Davida, a posljednja će ostati Ksenija. „Da sam ja izabrana u Leonov tim, to ne mogu baš tako reći, jer sam ostala zadnja i Leon me morao uzeti“, objasnila je Ksenija činjenicu da nikome nije bila prvi izbor.


Od vas tražimo da napravite MasterChef gablec“, zadao je zadatak chef Andrej i upozorio timove da moraju biti kreativni, jer će ih uz žiri, ovog puta ocjenjivati i stručnjaci iz Konzuma.


Vođa timova će tako s jednim odabranim članom posjetiti SuperKonzum dućan izvan MasterChef kuhinje. Leon će kao partnericu u kupnju povesti Kseniju, a Igor Hrvoja, što će biti 'kompenzacija', jer ni Hrvoje ni Ksenija nisu bili prvi izbor vođa timova.
Glumac Leon Lučev odmah će znati što treba raditi i odlučit će se na pomalo zahtjevan gablec: „Marenda je nešto što je bitno za Dalmaciju“. Ipak, njegova članica tima Ksenija će negodovati, jer smatra kako će Leon uzeti prevelik zalogaj: „Leon ima malo zahtjevni recept. Ja bi prvo razmišljala da stignemo sve napraviti, da nije velika panika!.“
Igorova pak odluka past će na pravi veganski jelovnik: „Respektiram njegovu odluku, jer ovo je prvi put da on može u potpunosti izraziti svoju ideju“,, zaključit će Hrvoje o činjenici da Igor napokon može prezentirati ono što on jede i kuha, a to je veganski način prehrane.


Po povratku u kuhinju stvari će postajati sve zabavnije. „Bit će to anarhija, jer je Leon anarhist. Da pokorimo taj protivnički štreberski tim!“, opravdat će Leonovu zahtjevnu ideju za marendu Baby Dooks. Ksenija će se pak bojati ishoda: „Toliko je ambiciozno zamislio tu marendu. On je sa Zlarina i radi neku marendu za bogove.


Crveni tim i vođa Leon imat će malo problema sa umakom, a nakon što vidi da se njegov vođa malo pogubio, David će preuzeti inicijativu: „Uzeo sam stvari u svoje ruke. Leon se više nije bunio, jer je vidio da smo došli do spašavanja.“ Ksenija će pokušati smiriti tenzije te se osvrnuti na Leonovu pogrešku s umakom: „Samo muškarac može pasti u bed, jer je stavio malo više paradajza.“


S druge strane Igorov tim neće se moći načuditi njegovoj ideji. Hrvoje i Lana sve će prepustiti svom vođi, jer neće imati pojma što rade. Tofu, sejtan i druge osebujne namirnice jedino će biti poznate Igoru. Hrvoje će biti u čudu: „Radimo omlet od nečega što nisu jaja. Radimo dimljene komade špeka od nečega što nije špek. Još je uvijek velika enigma od onoga što mi radimo.“ Lana će pokušati objasniti situaciju u kojoj će se naći Plavi tim te reći kako je rješenje slagalice samo u Igorovoj glavi.

Kako će Plavi tim napraviti kajganu od tofua? Hoće li Leon imati stvari pod svojom kontrolom u Crvenom timu te koji će se tim spasiti od Stres testa saznajte u novoj epizodi Celebrity MasterChefa na Novoj TV!

Celebrity MasterChef gledajte od nedjelje do utorka u 22:35h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju