Uzbudljive TV premijere i filmovi s vrhova ljestvica na kanalima Nove TV!

Teško se možete odlučiti koji film gledati? Nova TV vam donosi vrhunske filmske naslove u srpnju, teško ćete se odlijepiti od malih ekrana. Pogledajte avanture koje vas očekuju ovo ljeto:

Filmski program na kanalima Nove TV u srpnju ispunjen je osvježavajućim TV premijerama 'Osvetnik' i 'Noć igre' te filmovima sa samih vrhova ljestvica. Oskarovski spektakli Christophera Nolana 'Početak', 'Interstellar', i trilogija o Batmanu, posljednja dva nastavka kultne trilogije 'Kum', nagrađivani krimić 'Mistična rijeka' te akcije 'Blade Runner 2' i 'Osvetnici: Rat Beskonačnosti' stvoreni su za uživanje ispred malih ekrana.

Za najavljene ljetne vrućine Nova TV donosi uzbudljive TV premijere akcijskog filma 'Osvetnik' s Bruceom Willisom u ulozi kirurga koji gonjen osvetom kreće u borbu protiv napadača na njegovu obitelj te premijeru akcijske komedije 'Noć igre' koja donosi avanturu para čija se igra rješavanja ubojstva pretvorila u nešto sasvim neočekivano. Filmski program u ljetnim mjesecima krasit će i višestruko nagrađivani filmski hitovi s vrhova ljestvica. Prave poslastice za gledatelje bit će oskarovski filmovi redatelja Christophera Nolana. Film 'Početak' donosi tematiku opasnog umijeća usađivanja ideja u ljudski um, a 'Interstellar' gledatelje vodi na veličanstveno znanstvenofantastično putovanje do ruba svemira. Vrhunski glumci poput Leonarda DiCapria, Toma Hardyja, Matthewa McConaugheyja i Anne Hathaway uvest će gledatelje u svijet Nolanovih filmova koje će svaki ljubitelj vječnih hitova htjeti pogledati više od jednom. Tu su još i nagrađivana epska avantura 'Pirati s Kariba: Mrtvačeva škrinja' s Johnnyjem Deppom u ulozi šarmantnog kapetana Jacka Sparrowa te Orlandom Bloomom i Keirom Knightley. Napeti akcijski film 'Blade Runner 2' s Ryanom Goslingom i Harrisonom Fordom nastavlja radnju trideset godina nakon događaja iz prvog filma, a ovoga puta novi istrebljivač otkriva dugo skrivenu tajnu koja može dovesti ono što je ostalo od društva u stanje kaosa, dok neviđeno filmsko putovanje koje se spremalo deset godina i obuhvaća cijeli Marvelov filmski svemir 'Osvetnici: Rat Beskonačnosti' na male ekrane donosi najsmrtonosniji obračun svih vremena.

Filmski program najgledanijeg specijaliziranog kanala Doma TV-a u srpnju obilježit će kultni klasici i najpoznatija glumačka lica, a započinje drugim i trećim nastavcima trilogije 'Kum'. Nastavak priče o usponima i padovima obitelji Corleone koji je postigao izuzetan uspjeh u filmskom svijetu okuplja imena poput Ala Pacina i Roberta De Nira, a ljubitelji krimića prisjetit će se kompleksne radnje i originalnih likova jedne od najpoznatijih trilogija svih vremena. Još jedna višestruko nagrađivana trilogija koja uživa povlašten status u filmskoj industriji, ona o akcijskom junaku Batmanu s Christianom Baleom u glavnoj ulozi, emitirat će se na Doma TV-u.

'Batman: Početak', 'Vitez tame' i 'Vitez tame: Povratak' čine fantastičnu trilogiju kojoj se vjerni gledatelji uvijek iznova vraćaju, a osim što pruža fantastičan spoj glume i radnje, drugi nastavak donosi i izvrstan performans Heatha Ledgera u ulozi Jokera za koji je posthumno osvojio nagradu Oscar i koji je, prema mišljenju mnogih, najbolji Joker svih vremena. Još jedan klasik za vruće ljetne dane kriminalistički je film 'Mistična rijeka' redatelja Clinta Eastwooda koji je osvojio nagrade Oscar u kategorijama najboljeg glavnog i sporednog glumca te ukupno 60 drugih nagrada. Film pred očima gledatelja otvara misteriozni slučaj otmice 11-godišnjeg dječaka koji se nakon povratka kući potpuno mijenja i prekida prijateljstvo s dvojicom dječaka. Mnogo godina kasnije, kćer jednoga od njih ubijena je, a u ozračju zločina sva su trojica prisiljena suočiti se s mračnom prošlošću koju nitko ne želi priznati.

Više filmskih naslova potražite na novatv.hr i na Novoj Plus!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju