Hoćemo li večeras vidjeti natjecatelja koji lebdi i što još donosi nova epizoda Supertalenta...

Predivni glazbenici, plesne točke koje će vas oduševiti i akrobacije koje nikako ne biste trebali pokušavati kod kuće samo su dio onoga što donosi večerašnji Supertalent.

Natjecatelj Michael Gostynski potegnuo je čak iz Poljske kako bi na Supertalentu pokazao chair levitation. Predstavit će se levitacijom uz pomoć dvije stolice.

Kako kaže, pokušat će spavati u položaju u kojem mi inače spavamo - samo bez stolica i u zraku! ''Vježbao sam to najčešće doma u sobi. Najprije bih legao na dvije stolice, a onda mi prijatelj pomakne stolicu i ostanem u zraku'', objasnio je.


 

Hoće li gravitacija pomrsiti planove natjecatelju Marinu Prpiću, žongleru shakerima koji za sebe kaže da je ''prirodno opušten i lud na svoj način'', ostaje nam za vidjeti večeras od 20 sati na Novoj TV.

Marin je otkrio svoje želje rekavši: ''Flair je moja prva ljubav i volio bih ukomponirat prvu s pravom, ali vidjet ćemo, možda nađem neku putem Supertalenta.'', otkrio je Marin svoje želje.

Osim akrobacija na visinama, plesa na svili i mami i kćeri koje su obje natjecateljice Supertalenta, ali zbog najgledanijeg talent showa postaju konkurentice u večerašnjoj ćemo epizodi vidjeti eksploziju emocija!

Točka na koju žiri nikako neće moći ostati imun zasigurno je ona dvadesetogodišnjeg Denisa Barte. Ovaj natjecatelj predstavit će se pjevanjem i sviranjem, a Maja će tijekom cijelog nastupa plakati.

''Ja sam osoba koja se stalno smije i sve mi je smiješno, a sada sam plakala cijelo vrijeme!'', poručit će mu.

Vrlo zanimljiv nastup možemo očekivati i od pobjednika slovenske verzije SupertalentaJerneja Kozana. On će se predstaviti plesom, a pokreti koje izvodi sve će oduševiti.

Ne propustite večerašnju epizodu Supertalenta od 20 sati na Novoj TV koja donosi čitavu lepezu novih talenata, natjecatelja, ali i emocija!

Do nove epizode sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju