Film inspiriran stvarnim događajem!

Film redatelja Ben Palmera, „Budi muško“ inspiriran je događajem iz stvarnoga života. Naime, priča se temeljila na stvarnom susretu scenaristice Tess Morris na londonskoj postaji Waterloo, gdje joj je prišao muškarac i pitao želi li na spoj na slijepo. Pitala se što bi se dogodilo da je rekla da. Ne znamo što bi se dogodilo da je rekla da, ali znamo što se dogodilo jer je rekla ne. Tess Morris potaknuta događajem iz svojeg života napisala je urnebesnu romantičnu komediju „Budi muško“.

Lake Bell u ulozi Nancy neudate 34-godišnje žene i Simon Pegg u ulozi Jacka svježe rastavljenog 40-godišnjaka nasmijat će vas do suza.  Mamurna i premorena, Nancy putuje u London na još jednu obljetnicu uspješnog braka svojih roditelja. U Londonu se susreće sa 40-godišnjim Jackom koji ju je zamijenio za svoj spoj na slijepo. Nancy koja nije imala sreće u ljubavi odlučuje poći s njim. Zapletena u lažima doživljava avanturu svog života.

Romantičnu komediju "Budi muško" ne propustite pratiti u četvrtak u popodnevnom terminu. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju