Bogati filmski program ovoga mjeseca nudi vrhunsku zabavu.

Nova TV je svojim gledateljima i ovih blagdana pripremila filmske poslastice za sve uzraste uz koje će gledatelji u najboljem izdanju ispratiti 2018. godinu. Bogati filmski program ovoga mjeseca nudi vrhunsku zabavu, a osim prigodnih blagdanskih filmova, gledatelji će moći vidjeti i TV premijere, kao i brojne druge filmske uspješnice.

Na Badnjak će od samoga jutra moći uživati uz zabavne obiteljske komedije. Film 'Božićna avantura' donosi zanimljivu priču o obitelji koja je prisiljena stopirati do Las Vegasa. Poveze ih jedan stariji par u svom kamper vozilu, a obitelj zbog neobičnih okolnosti odlučuje promijeniti plan te kupe Yugo kako bi stigli na odredište.



Obiteljska komedija 'Duh Božića' donosi priču o modernoj ženi čija klijentica iznenada umre, ali se vrati kao duh Božića koji će ju odvesti na putovanje kroz vrijeme kako bi doznala što je čeka u budućnosti. Božićni duh bit će prisutan i u zabavnom filmu 'Božić kod Cooperovih' s Diane Keaton, Johnom Goodmanom i Amandom Seyfried u glavnim ulogama. Naime, četiri generacije obitelji okupit će se na proslavi Badnjaka, a niz neočekivanih događaja preokrenut će večer i odvesti ih prema iznenađujućem otkrivanju obiteljskih veza i blagdanskog duha.



Među brojnim božićnim filmovima koji očekuju gledatelje ovih blagdana, Badnja večer na Novoj TV donosi veličanstvenu TV premijeru filmskog hita 'Batman v. Superman: Zora pravednika' s Benom Affleckom i Henryjem Cavillom u ulogama legendarnih superjunaka koji su se po prvi put zajedno susreli u dugometražnom igranom filmu. Glavna se radnja vrti oko supernegativca Lexa Luthora i njegove manipulacije glavnim likovima kako bi izazvao sukob između Batmana i Supermana.



Uoči samoga Božića gledatelji će moći uživati u romantičnoj komediji 'Četiri Božića' s Reese Witherspoon i Vinceom Vaughnom u glavnim ulogama, kao i u romantičnoj drami 'Božić za pamćenje' s Candace Cameron Bure u glavnoj ulozi koja donosi priču o dvoje nepovezanih putnika koji se povežu kada ih snježna oluja preusmjeri u hotel u zračnoj luci.



Božićni filmski program na Novoj TV otvorit će u jutarnjim satima blagdanski film 'Mladi mesija', topla, inspirativna i jedinstvena priča o sedmogodišnjem Isusu Kristu, njegovoj obitelji i razumijevanju božanske naravi. Božićnu avanturu začinit će i filmski hit 'Putovanje u središte Zemlje 2: Tajanstveni otok' s Dwayneom Johnsonom, Michaelom Caineom i Joshom Hutchersonom u naslovnim ulogama.



Božićna je večer rezervirana za uzbudljivu TV premijeru kino hita 'Legenda o Tarzanu' koja prikazuje svima dobro poznatu priču o Lordu Greystokeu, nekada poznatom kao Tarzan, koji je napustio afričku džunglu i već duže vrijeme živi u civilizaciji sa svojom suprugom Jane. Nakon avantura zaštitnika džungle, filmski hit 'Božji sin' redatelja Christophera Spencera prepričat će gledateljima Isusov život i prikazati njegovu muku. Drugi dan Božića, 26. prosinca, gledatelji će u večernjim satima moći uživati uz romantičnu dramu 'Izbor' nastalu prema priči specijalista za ljubavne romane, Nicholasa Sparksa, a nakon toga uz film 'Zvijer', modernu verziju 'Ljepotice i zvijeri'.



Osim blagdanskih dana, u najveselijem tjednu u godini gledatelje će dodatno zabaviti brojne komedije poput 'Tammy' s urnebesnom Melissom McCarthy u glavnoj ulozi i nezaboravna komedija prepuna smijeha i zabave, 'Mamurluk 2', koja prepričava nevjerojatnu avanturu četvorice najboljih prijatelja – ovoga puta na Tajlandu.



Gledatelje će do suza nasmijati i već kultna komedija 'Dozvola za brak' s Benom Stillerom i Robertom De Nirom u glavnim ulogama, s čijim bi se likovima mogli identificirati mnogi koji su prošli slično iskušenje na putu svoje ljubavi. Za kraj godine, gledatelje će pred ekrane sigurno privući TV premijera akcijskog filma 'Inferno' u režiji dobitnika Oscara Rona Howarda, u kojem poznati simbolog kojeg tumači Tom Hanks slijedi tragove povezane sa samim velikim Danteom. Kad se probudi u talijanskoj bolnici s amnezijom, udružuje se s doktoricom za koju se nada da će mu pomoći vratiti sjećanja.

Više o filmovima potražite na novatv.hr. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju