"Svirate fenomenalno, super ste uigrani" - komentirala je Maja njihov nastup!

Braća Miloš i Nikola Đuranović čine harmonikaški duo, a ljubav prema glazbi razvili su gledajući oca, koji je od svoje 17. godine pjevač. Harmoniku su počeli svirati kad su imali 8 godina, a često su slobodno vrijeme provodili za instrumentom dok su se njihovi vršnjaci zabavljali, no nisu se pokajali zbog toga.

Na Supertalent su se prijavili kako bi javnosti pokazali svoj osebujan stil sviranja: "Smatramo da možemo ponuditi i pokazati nešto sasvim novo i nesvakidjašnje u Hrvatskoj. Jedan potpuno nerazvijeni stil koji tek treba naći put prema publici u Hrvatskoj. Posebnu zahvalnost treba da iskažemo gospođi Maji Šuput, koja se svim snagama zalagala za nas. Voditelji su nas također mnogo opustili pred nastup sa svojim pozitivnim stavom i komentarima, i oni su također veliki profesionalci".

Za njihov prolazak u Supertalentu posebno se zalagala Maja koja je Davora nagovarala da promijeni mišljenje, što je naposljetku i učinio.

"Naši najmiliji su nas kao i svaki puta  dočekali s ponosom i radošću, što nam daje najveću volju i želju za napredak. Žao nam je što zbog ove situacije nisu mogli da budu uz nas, ali su bili s nama u našim mislima. Podrška naših najmilijih je ključ uspeha. Naši uzori u životu su nam kao i svima, naši otac i majka. Od njih smo naučili da u životu treba biti čovek. Da se borimo, da budemo dobri, pošteni i skromni ljudi", rekli su Miloš i Nikola nakon nastupa.

„Svirate fenomenalno, super ste uigrani. Nemam što dalje reći, ljudi su sve rekli. Braća Đuranović, bili ste top“ – uzbuđeno je rekla Maja. „Odlično svirate, jako se lijepo nadopunjavate i stvarno ste odlični glazbenici, jako ste simpatični i bravo“ – komentirao je Janko.

Ovaj dvojac nastupao je na brojnim natjecanjima, pa je tako Miloš osvojio nagradu Prva harmonika Vojvodine, a Nikola Drugu harmoniku Vojvodine. Često odlaze na natjecanja u Srbiju zbog toga što takvih tipova natjecanja ondje ima više nego u Hrvatskoj. Svoju glazbu doživljavaju kao dio kulture. 

"Nama je svaki dan, radni svirački dan. Konstantno radimo na poboljšanju kvalitete sviranja i težimo ka napretku. Nakon nastupa na Supertalentu smo bili prezadovoljni. Nama je bilo najbitnije da se pokažemo onakvima kakvi jesmo i da ono što smo spremili da odsviramo najbolje sto možemo, kao dva brata, kao dva muzičara", poručili su dečki.

Propuštene epizode nove sezone "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju