Sestre Ramljak ispričale su nam što je bio cilj njihovog nastupa na Supertalentu, jesu li u njemu uspjele i što pripremaju za finale.

Anna Maria i Darija Ramljak doista su posebne. Ove sestre iz Međugorja osim međusobne ljubavi i razumijevanja povezuje i velik osjećaj za duhovnost i religiju.


 

S pozornice Supertalenta orila se pjesma ''Dubine'' Božje pobjede, a njih su dvije svojom predivnom, iskrenom i emotivno nabijenom izvedbom uspjele doći do finala. ''Osjećamo se nevjerojatno i uzbuđeno. Još nismo svjesne svega. Prelijepo nam je'', ispričale su nam odmah nakon proglašenja.

Sve zajedno dvanaest je finalista koji će se boriti za titulu najbolje ili najboljeg u Supertalentu 2017! Ove su sestre do sada pokazale kako se znaju istaknuti.

''Iskreno ovo nismo očekivale. Cijeli život pokušavamo se izraziti kroz duhovnu glazbu. Pokušavamo pozvati mlade da se osjete ispunjeno, međutim mladi danas žive drugačiji život i teško nam je prenijeti svoju poruku'', kažu sestre Ramljak.

Međutim, koliko god po njihovom mišljenju to bilo teško u svom su naumu uspjele. Velik broj ljudi prepoznao je njihov talent, ali i nevjerojatnu energiju te ih je poslao u finale za koje još nisu sigurne s kojom će se točkom predstaviti.

''Budući da živimo tu vjeru mislimo da ćemo ostati vjerne duhovnoj glazbi. Smatramo da se možemo osjećati posebno i ispunjeno zahvaljujući njoj'' rele su i dodale: ''Željele bi se svima zahvaliti što su glasovali za nas. To je jedna ogromna podrška i puno nam znači. Hvala im!'', poručile su ove djevojke.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju