U noći sa subote na nedjelju 27. rujna uživo u 04.00 sata na gol.hr-u i u nedjelju navečer na Novoj TV!

Ne propustite UFC borbu koja će odlučiti tko je pravi kralj srednje kategorije u poluteškoj diviziji. Napetu borbu na otoku Yasu u Abu Dabiju u kojoj će snage odmjeriti Israel Adesanya (19-0) i Paul Costa (13-0), pratite uživo u noći sa subote na nedjelju, 27. rujna 2020. s početkom u 04:00 sata na portalu gol.hr, a odgođenu snimku pogledajte na Novoj TV u nedjelju od 23 sata. Emisiju uređuje Stipe Sladoljev, a borbu će komentirati borac mješovitih borilačkih vještina - Zelg Galešić.



U listopadu prošle godine Adesanya je pobijedio Roberta Whittakera i time ujedinio titule srednje kategorije, te je ove godine u ožujku obranio titulu jednoglasnom odlukom protiv Yoela Romera. Paulo Costa, isto kao i Adesanya, igrao je bez ijednog poraza te je i on pobijedio Romera u svojem zadnjem nastupu u oktogonu. Sve navedeno i stilovi ovih boraca garantiraju eksplozivnu borbu koja će zasigurno zadovoljiti očekivanja navijača diljem svijeta, a dugoočekivani meč otkrit će tko će biti nasljednik Jon Jonsa u poluteškoj diviziji

Nakon što u glavnoj borbi večeri Adesanya odmjeri snage s Costom, u sunaslovnoj borbi, Dominick Reyes (12-1) i Jan Blachowicz (26-8), odredit će novog prvaka poluteške kategorije. U ostalim borbama očekuje nas okršaj u pero kategoriji između Kai Kara Francea i Brandona Royvala, u ženskoj bantam diviziji sučelit će se Ketlen Vieira i Sijara Eubanks. Prva borba na main cardu biti će ona između Hakeema Dawodua i Zubaire Tukhugova u pero kategoriji.

Odličan uvod u borilački vikend donosi novo izdanje emisije Lucky Punch ovu srijedu, 23. rujna u 20:30 na portalu gol.hr, gdje će, uz sportskog novinara i komentatora Vladu Bobana, svoje prognoze mečeva UFC-a 253 dati i Zelg Galešić i Igor Pokrajac. 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju