Ne propustite!

Ne propustite novo izdanje borilačke emisije Lucky Punch na portalu gol.hr, ove srijede, 23. rujna s početkom u 20.30 sati u kojoj će biti najavljen UFC-ov nadolazeći mega sudar za titulu srednje kategorije između Israela Adesanje i Paola Coste. Emisiju uređuje i vodi sportski novinar Vlado Boban, a stručni komentatori koje će ugostiti, Zelg Galešić i Igor Pokrajac, ponudit će svoje prognoze mečeva UFC-a 253.

''U ovoj emisiji se bavimo svim aspektima spektakularnog UFC-a 253. Sigurni smo da će Adesanje i Costa pružiti jedan od najboljih mečeva godine. Kao posebnost emisije izdvojio bih reportažu o počecima slobodne borbe u Hrvatskoj gdje nas kroz tu povijest vodi Bernard Ban, legendarni trener i olimpijski hrvač'', najavio je Vlado Boban.

Novozelanđanin nigerijskih korijena Adesanja je dominantna pojava srednje kategorije i upisao je osam pobjeda zaredom u UFC-u u manje od tri godine. Ništa manje impresivan nije ni brazilski nokauter Costa koji je upisao pet pobjeda zaredom. Već mjesecima traje verbalni rat između ova dva neporažena majstora i očekuje se spektakularna borba. Poseban naglasak je u MMA školi na Adesanji i Costi, na taktičkim analizama njihovih napada. Jednako spektakularna bitka očekuje se i u poluteškoj kategoriji između Dominica Reyesa i Jana Blachowicza koji se bore za titulu prvaka nakon što ju je napustio Jon Jones.

U domaćim temama Lucky Punch bavi se Armagedonom, turnirom mladih talentiranih regionalnih boraca koji je ponudio izvrsne borbe i već u prva dva izdanja pokazao koliko je rad s mladima napredovao. Osim Armagedona tu je i priča o počecima slobodne borbe u Hrvatskoj, kao i razgovor s pionirom organiziranja mečeva Bernardom Banom. Za kraj, raspravljat će se i o najboljim regionalnim borcima u bantam kategoriji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju