Život kao iz romantične komedije

Oskarovka Julia Roberts još danas je jedna od najpoželjnijih zvijezda Hollywooda. Roberts je svoju karijeru započela prije više od 30 godina, a od tada niže prestižne nagrade. Slavna glumica može se pohvaliti sa čak 3 Zlatna Globusa i 4 nominacije za nagradu Oscar, a sam zlatni kipić osvojila je za ulogu u filmu „Erin Brokovich“.

Glumila je u mnogim romantičnim komedijama, poput "Ja u ljubav vjerujem", "Moj dečko se ženi", "Četiri vjenčanja i sprovod" i "Odbjegla nevjesta". Kao i u romantičnim komedijama, njen je ljubavni život doživio vrlo interesantan zaplet. Mlada se glumica našla u mnogobrojnim vezama sa slavnima, a zaručena je bila čak 3 puta, no u braku samo 2. Njezine prve zaruke bile su s Keiferom Sutherlandom, ali sudbonosno „DA“ par nikada nije izrekao. Mlada Roberts pobjegla je 3 dana prije vjenčanja i raskinula zaruke. Nakon toga uslijedio je kratki brak s pjevačem Lyleom Lovettom koji je potrajao svega 2 godine. Svoju pravu ljubav pronašla je na setu filma "The Mexican", dok je bila u vezi s glumcem Benjaminom Brattom. Snimatelj Daniel Moder tada je bio u braku s Verom Steimberg, no ubrzo nakon što je upoznao Roberts predao je papire za razvod. Daniel i Julia pred oltar stali su 2002. godine i od tada su u sretnom braku. Turbulentnu prošlost ostavili su iza sebe i danas žive mirnim životom s troje djece.

Bliski odnosi priča je o slučajnim susretima, iznenadnim privlačnostima i lagodnim izdajama četvero stranaca. Anne (Julia Roberts) je nedavno razvedena uspješna fotografkinja u koju je zaljubljen Dan (Jude Law), romanopisca u usponu koji se bavi pisanjem osmrtnica. U priču se uključuje i samouvjereni dermatolog Larry (clive Owen) i zagonetna Alice (Natalie Portman). Svi oni žive u suvremenom Londonu te na odličan način govore o ljudski odnosima modernog doba.

Film "Bliski odnosi" ne propustite pogledati u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova koji vas očekuju ovaj tjedan potražite na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju