Bivši James Bond vraća se s opasnim namjerama...

Mike Regan (Pierce Brosnan) je uspješan biznismen koji ima naizgled savršen život; prekrasnu suprugu (Anna Friel) i sedamnaestogodišnju kćer (Stefanie Scott) te pomno uređen i moderan dom. Njegova tvrtka je nadomak revoluciji u poslovanju privatnih mlažnjaka, kada se odnos s njegovim I.T. konzultantom Edom Porterom (James Frecheville) iznenada zakomplicira. Ed počne koristiti svoje znanje o tehnologiji kako bi ugrozio sigurnost i privatnost Mikeova privatnog i poslovnog života.



Pierce Brosnan, glumac poznat po zavidnom filmskom opusu, u 1990-im i ranim 2000-im godinama je utjelovio najpoznatijeg britanskog tajnog agenta, James Bonda. Brosnan je glumio u tri filma o James Bondu: 'Sutra nikad ne umire', 'Svijet nije dovoljan' i 'Umri drugi dan'. Zanimljivo je kako je uloge James Bonda dobio zahvaljujući svojoj supruzi. Naime, redatelj filma 'Sutra nikad ne umire' je Brosnana upoznao na setu filma u kojem je glumila njegova supruga. Nakon što ga je upoznao, rekao je da je uloga Bonda stvorena za Brosnana!



Direktor filma je John Moore, poznat po novijim filmskim uspješnicama, kao što su 'Omen', 'Max Payne', i 'Umri muški: dobar dan za umiranje' u kojem glumi poznati Bruce Willis. Uzevši u obzir i poznatog Brosnana koji je utjelovio glavnu ulogu, ni ne čudi što je budžet filma 'Opasne namjere' procijenjen na 11,250,379 dolara. Jednostavnom matematikom, minuta ovog filma košta otprilike 130 tisuća dolara.



Pierce Brosnan je posudio glas liku u jednoj epizodi američke animirane TV serije 'Simpsoni'. Ironično je što je u toj epizodi bio glas 'pametne kuće', odnosno kuće opremljene tehnologijom. U filmu 'Opasne namjere' se događa upravo suprotno: on postaje metom pametne kuće.



Stefanie Scott, koja u filmu glumi Brosnanovu kćer, je danas, dvije godine nakon što je film izašao, jedna od mladih nada Hoolywooda. Tijekom 2017. godine je glumila u nekoliko filmskih uspješnica, a procijenjuje se da zarađuje oko 110 milijuna dolara godišnje.

Film 'Opasne namjere' ne propustite pogledati u srijedu u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju