Donosimo zanimljivosti koje sigurno niste znali o sedamanestoj adaptaciji romana Nicholasa Sparksa

Narednik američkih marinaca, Logan Thibault (Zac Efron), vraća se nakon trećeg služenja roka u Iraku s jedinim predmetom za koji smatra da ga je održao na životu – fotografijom žene koju uopće ne poznaje. Kad otkrije da se ona zove Beth (Taylor Schilling) i gdje živi, pojavi se na njezinu pragu i zaposli se u psetarnici koju vodi njezina obitelj. Unatoč njezinu početnom nepovjerenju i komplikacijama u osobnom životu, između njih se razvije ljubav, što Loganu da nadu da bi Beth mogla biti više od njegova talismana.

Zac Efron trenirao je s američkim marincima da bi se pripremio za ulogu.
Bivša Disneyjeva zvijeda je, zahvaljujući prijateljima marincima, dodao više od sedam kilograma na svoju težinu. „Jako puno smo trenirali. Morali smo trenirati s psima i odradio sam puno treninga kako bi se fizički pripremio za ulogu, a prije toga sam trenirao i da bi se pripremio za trening s marincima. Ali moram priznati da se nikada nisam više zabavio na pripremama za neku ulogu, bez obzira koliko mi je bilo teško“, rekao je Efron svojedobno za MTV.

Posebno se povezao s jednim glumcem sa seta.
„Čovječe, puno smo toga prošli taj pas i ja, Rowdy i ja“, rekao je za američki Collider. „Bilo je fantastično, s obzirom na to da se isprva nisam smio družiti s njim, niti provoditi vrijeme uz njega jer su mi rekli da će pas izgubiti poštovanje prema meni. Rowdy je bio najbolji glumac na setu, vrlo talentiran. Jako sam se vezao za njega“, dodao je.

Ista kuća pojavljuje se u dva različita filma.
Izgleda li vam Bethina kuća u filmu poznata, to je zato što je ista kuća korištena u jednom drugom filmu snimljenom prema Sparksovoj knjizi. Radi se o filmu „Najbolje od mene“ u kojem je u toj kući živio Tuck (James Marsden).

Ryan Gosling kao Logan?
Uloga romantičnog Logana pripala je Zacu Efronu. Međutim, scenarij za film napisan je s idejom da Logana glumi Ryan Gosling koji je publici poznat po romantičnim dramama. Nakon što je scenarij bio spreman, scenaristi su jednoglasno odlučili da za ovu ulogu ipak žele mladog Zaca Efrona. Kasnije su se složili oko činjenice da je Efron bio bolji izbor od Goslinga.

Hoće li Logan pronaći ženu koju vidi kao svoj talisman doznajte u filmu "Zauvijek tvoj" u petak navečer na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju