Ne propustite!

Filmski su se kritičari složili da je posljedna verzija Batmana najrealističnija. Po prvi se puta Batmana prikazuje kao protagonista punog nesavršenosti koji nastoji činiti najbolje stvari, ali na tome se putu događaju i pogreške. Batman je napokon prikazan i kao detektiv što on prvenstveno i je u stripovima.  

Detektivska je priča isprepletena brojnim kontroverzama i neočekivanim iznenađenjima, ali i napetim akcijskim scenema koje će obožavatelje prikovati za ekrane puna tri sata. Unatoč tome što film traje poprilično dugo, njegova je dinamika vrlo dobra pa nema previše prostora za dosadne elemente. 

Veliko otkriće u ovom filmu je i glavni glumac Robert Pattinson koji se prvi puta okušao u toj ulozi. Možda su njegovi prethodnici imali više iskustva, no filmski se kritičari slažu da je on više nego ispunio sva očekivanja. Pattison je u film unio dodatnu tajnovitost i akcijski element koji su se savršeno uklopili u mračni ambijent.  

Batman je uvijek film namijenjen određenom dijelu publike - svojim obožavateljima. Trajanje filma i njegova dubina zahtjevaju usredotočenost i zainteresiranost koju imaju samo pojedini. Ipak, oni svakako neće ostati ravnodušni. 

Nenadmašivu akciju "Batman" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju