'Zločesto dijete showa' napustilo poznatu kuhinju!

Baby Dooks ili kako ga je Radovan prozvao 'Zločesto dijete showa' napustio je Celebrity MasterChef. U finalnom tjednu i izazovu 'Moja MasterChefa avantura', kandidati su trebali napraviti poboljšano jelo s potpisom koje su radili na samom početku showa. David je ponovno radio 'Meso a la ville' te ga preoblikovao u jelo pod nazivom 'Ježeva kućica'. Baby Dooks nije se oprostio u svom stilu već je sasvim ozbiljan zahvalio žiriju: „Htio sam vam reći za kraj da mi je bila velika čast raditi s vama. Jako sam sretan što sam dogurao do ovdje. Andrej puno hvala, Ana ti si naša dobra vila i sad te konačno mogu zagrliti. Radovan kakav god bio znam da si ustvari dobar čovjek!“ David se i osvrnuo na sve svoje kolege koji su u showu bili protivnici Lani, Igoru i Hrvoju:“Pao je zadnji bastion gubitnika u ovom showu. Žao mi je Leone, Ksenija, svi moji sokolovi, vitezovi moji, što sam predao naš bastion!“ Iako je izgubio, Davidova 'Ježeva kućica' nije loše ispala. Svi su pohvalili napredak u prezentaciji jela, a Radovan je dao i pohvalu:“Sigurno bi s ovim jelom mogao postati predsjednik gastronomske sekcije lovačkog društva, ali ne u Zagrebu nego u Mrduši Donjoj. Ovo je savršenstvo za tebe!“ Drugo najlošije jelo u ovom izazovu bile su Lanine 'Gyoze sa shiitakama i kineskim kupusom'. Radovan je sugerirao Lani da bude malo hrabrija:„Očekivao sam više od tebe. Radije bi doživio neku avanturu pa i manje uspješnu!“ Kandidatkinja se osvrnula na njegov komentar i rekla kako je ona udana žena i da su avanture daleko iza nje. Andrej je pokušao objasniti Lani zašto je ona odabrana da stoji pored Davida: „Ja sam poprilično uvjeren da si možda najbolja kuharica među svim kandidatima, ali stalno od tebe očekujem da napraviš nešto dobro!“ Žiri je imao najveću zamjerku što Lana nije ništa novo smislila u svom autorskom jelu, već je samo, sama zamijesila svoje tijesto za gyoze.


Radovan se osvrnuo na Davidov i Lanin put u kuhinji: „Vi ste imali dijametralno suprotne putove u MasterChefu. Lana ti si znala puno prije nego što si došla ovdje, a David, ti si napredovao s tako velikim koracima da nitko od nas nije mogao ni zamisliti da bi mogao dogurati do polufinala!“


Hrvojevo poboljšano jelo s potpisom 'Dekonstrukcija trećeg svijeta' dobilo je zamjerku zbog loše prezentacije. Ipak Andrej nije ništa prigovorio kandidatu, iako mu je prilikom obilaska zamjerio što pačja prsa radi s paprikom, no Hrvoje je to zanemario i odlučio riskirati s paprikom i pačjim prsima. „Ponosan sam na njega što se odupro svom egu i nije ništa rekao za patku i papriku!“, bio je sretan Rupčić. Igorovo varivo je doživjelo najveći make over i postalo 'Lungić s kvinojom i kremom od slanutka'. Ana je objasnila Igorov napredak: “Ti si imao jedan od najtežih zadataka, od variva napraviti nešto zanimljivo.“ Radovan je Igorov tanjur usporedio sa starim veganskim jelo starim preko 2000 godina, aludirajući na njegov lungić koji je ukomponirao u vegansku prehranu.


Iako je ispao iz showa, Baby Dooks je ostavio veliki pečat u ovoj sezoni Celebrity MasterChefa. Svima će zasigurno nedostajati njegove šale, pošalice i slaganje Celebrity MasterChef stihova.


Tko će od preostale trojke doći do samog finala ne propustite već u sljedećoj pretposljednjoj epizodi Celebrity MasterChefa na Novoj TV!
 

Celebrity MasterChef gledajte od nedjelje do utorka u 22:35h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju