"Moja očekivanja su se ispunila"

Azra Grljević se na Supertalentu predstavila trbušnim plesom s kojim je najviše očarala Davora Bilmana, a njezin kostim oduševio je Maju Šuput. „Dozvolila sam sebi da na scenu izađem opuštena, bez striktno uvježbane koreografije i da se prepustim tom momentu i pjesmi u potpunosti. Najveći dio pripreme se dešavao u mojoj glavi dok sam slušala muziku i zamišljala kako će moja koreografija i nastup izgledati.“ – otkrila je Azra nakon emisije.

Matan Vukčević je slikar koji je svojim nastupom izazvao podijeljene reakcije žirija. Maja je ostala oduševljena, dok Martina nije imala jasnu viziju kako bi doživjela Matanovu ekspresiju na mega platnu. „Pripremam se temeljno i dugo za nastupe jer želim da sve izgleda kako treba. Moja očekivanja su se ispunila, a to je da prođem dalje.“ – rekao je Matan nakon što je dobio četiri DA.

Matan i Azra ipak imaju jednu „supertalent“ stvar zajedničku, oboje su istaknuli simpatije prema članovima žirija, a posebno prema Maji Šuput: „Smatram da je jako pozitivna osoba i sa sobom uvijek nosi dobro raspoloženje. Ostali članovi žirija su mi mnogo dragi i jako mi se sviđa ideja da su baš oni ti koji ocjenjuju moj nastup i ono čime se bavim. Sviđa mi se njihov odnos prema kandidatima, jako dobro rade svoj posao, prije svega profesionalno i s puno poštovanja komuniciraju i savjetuju sve kandidate“ – rekla je Azra, a Matan se pridružio pohvalama: „Iskreno super su mi svi u žiriju, ali tko je najdublje prošao do mene da me baš dotakne s komentarima jest Maja Šuput“.

Ovaj talentirani dvojac dao je i nekoliko savjeta za sve one koji pokušavaju do kraja izbrusiti svoj talent: „U svakom poslu je najvažnije pronaći sebe i svoj stil i to raditi s užitkom, bez stresa i negativne energije. Ne smijemo kopirati druge, možemo učiti od njih ali uspjeti ćemo samo ako se prepustimo sebi i svojim emocijama“ – istaknula je Azra.

Matan je prvu samostalnu izložbu imao prije 6 godina: „Ja sam netko tko je čitav svoj život dao slikanju i netko tko i dan danas kaže sebi da ima još prostora, ima još vremena... Nemam uzore jer da bih u životu bio veliki i došao do uspjeha uzori mi nisu potrebni“ – rekao je Matan.

Propuštenu emisiju "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju