Borba protiv vlastitih demona i opasne prošlosti

Jessica Chastain američka je glumica i producentica koja je kroz svoju karijeru oduševila publiku brojnim glumačkim izvedbama.
Jedna od njezinih upečatljivijih uloga je u akcijskom trileru iz 2020. godine "Ava“, u kojoj je glumila glavnog lika. Film "Ava“ donosi priču o ubojici koja se mora suočiti sa svojom prošlošću i iskupiti za živote koje je uzela.


Izvedba Jessice Chastain pruža lik koji kroz svoja djela pokazuje i snagu i ranjivost u jednakoj mjeri. Njezina izvedba je impresivna jer izvodi mnoge intenzivne borbene scene, precizno i s vještinom.

Jessica Chastain ima izgrađenu karijeru u Hollywoodu, s mnogim kritički priznatim izvedbama. Prvo je privukla pozornost ulogom u filmu "The Tree of Life", a nastavila je s jednako impresivnom izvedbom u "The Help", za koju je dobila nominaciju za Oscara za najbolju sporednu glumicu. Njezin raspon kao glumice zanimljiv je jer se bez problema prebacuje s dramatičnih uloga na lakše uloge, kao što je njezina uloga u filmu "It: Chapter Two".
Ono što čini Jessicu Chastain drugačijom od drugih glumica je njena sposobnost da se u potpunosti uroni u svoje uloge i pruži zapanjujuću izvedbu.

"Ava" je film koji pruža sjajnu izvedbu Jessice Chastain, a koji se bavi temama osvete i iskupljenja. Chastainina uloga Ave pruža gledateljima zadovoljstvo da se upuste u priču i uživaju u akcijskom trileru.

 

Akcijski triler "Ava" ne propustite pratiti u subotu u večernjem terminu. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju