Zbog plesne skupine Atomi u studiju Supertalenta zavladao je potpuni mrak, a čim su se pojavili znali smo da spremaju jako, jako dobar nastup!

Pet plesača koji se bave urbanim plesom u posebnim kostimima s LED svjetlima mogu biti samo i jedino Atomi! Patrik koji je vođa grupe, Erik, Dominik, Jakob i Petra prava su inspiracija.


 

''Pripremili smo ekstremni svjetleći spektakl sa više animacija, plesa i akrobacija'', rekli su iz ove plesne grupe koja je u potpunosti sama osmislila nastup, ali i izradila kostime koji se moraju obnavljati i puniti kako bi mogli zasvijetliti u punom sjaju.

Za svoju točku pripremali su se dva mjeseca, a priznaju kako ih je sada malo veća trema. ''Sada ipak ima više napetosti, ipak, ovo je emisija u živo i nema mjesta greškama, ali nadamo se najboljem''.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju