Svjetleća rapsodija Atomi i sestre anđeoskog glasa Darija i Anna Maria Ramljak novi su finalisti!

Poznata su imena svih finalista! Odabirom publike Atomi su osvojili najveći broj glasova, a uz njih u finalu već sljedeće nedjelje gledat ćemo i Sestre Ramljak.


 

 

Plesna skupina Atomi napravili su pravi svijetleći spektakl i oduševili žiri svojom izvedbom. „Meni je ovo mrak!“ komentirao je Davor, a Maja je zaključila da njihovi roditelji i prijatelji trebaju biti najponosniji na svijetu.“Ja zaista molim Boga da uđete u finale!“ zaključila je Maja, a Martina je dodala: „ Samo jedna riječ, senzacionalno!“

Sestre Ramljak izvele su pjesmu 'Dubine' i ostavile žiri bez teksta, a ni same nisu mogle sakriti emocije. „Vi ste toliko uživljene u izvedbu da ste proživjele cijelu pjesmu. Kao da su se dva anđela spustila i pjevala! Zajedno zvučite toliko lijepo.“ kazala je Maja, a Janko je dodao kako inače ne sluša duhovnu glazbu, no njihova je bila nevjerojatna. „Lijepo pjevate, a nastup je bio emocionalan!“ rekao je Davor, a Martina je dodala: „Imate nenormalan osjećaj za glazbu, frazu. Ta vaša sestrinska ljubav, predanost vjeri, zapravo je večeras bila predivna prezentacija jedne iskrene molitve. Hvala vam na tome!“

Mladi street workouter Angelo Švec u polufinale poveo je i svoju braću Danijela i Mateja, a njihov nastup oduševio je žiri. „Meni je to neshvatljivo, koliko si ti predan ovome, to je fascinantno. I na audicijskoj si bio fenomenalan, ali kombinacija braće, ludilo! Koreografija vam je bila sjajna, bili ste uigrani!“ komentirala je Maja vidno oduševljena.

„Nevjerojatna kontrola pokreta, stvarno je bilo uz ritam! Sinkronizirani, uvježbani, fantastični! Odličan nastup, bravo!“ poručio im je Janko, a Martina je dodala: „Jako mi se ovo sve skupa svidjelo. Prvo mi se svidjelo što ste bili lijepa potpora svom bratu. Uvijek me kod street workouta smeta taj ego, a kod vas to nije prisutno. Ja da street workout poznajem samo kroz vas, ja bih bila za street workout!“

Lorena Bućan izvela je pjesmu 'Feeling Good' Nine Simone i pomela žiri emocijama koje je donijela. „Razina tvoje zrelosti u interpretaciji, u stavu u činjenici kako si ušetala na ovu pozornicu je tvoj prvi supertalent, a drugi je vokal i način pjevanja i to je nešto sto se da naučiti, a treći je nešto što se neda je način na koji osjećaš glazbu.“ komentirala je Martina.

Dejan Špoljar još jedanput zaledio je krv u žilama žiriju, a kako mu je supruga trudna, ovoga puta s njim su nastupile na motoru dvije prijateljice. Iako su tijekom akrobacija na motoru podignuli natpis na kojemu je pisalo 'Martina ne boj se!'.

Martinu to ipak nije utješilo. „Strah je nešto iracionalno, iako ponekad racionalno. Danas si definitivno pokazao puno više nego na audiciji. Uz vještine na motoru donosiš i fizičke akrobacije, dosita si talentiran!“ poručila mu je Martina.

Maja je zaključila: „Ja da sam ti žena, ja bih te ispljuskala da nikad više ne bi sjeo na motor da sam ja trudna! Ovo je toliko opasno, nas je bilo strah gledati, vi to ne možete shvatiti koji živite taj život.“ Majin komentar nije bio baš jasan Davoru koji je komentirao: „Ja sam se nekada bojao da su moji komentari nerazumljivi, sad mi je mnogo lakše. Ja sam apsolutno očaran, prvo tvojom vještinom, a i neki pokreti su ti bili plesni.“

Karla i njezina kujica Kasia otvorile su posljednju predfinalnu emisiju Supertalenta s novim trikovima. Nakon nastupa, Davor je požurio uslikati selfie sa psom. „Emocije su se slegle, i imam puno komentara. Nastup je bio bolji. Na tebi, Karla, se vidi promjena u smislu sigurnosti. Ako prođeš dalje, onda će to biti zbog emocija ljubitelja pasa" poručio je.

Janko je zaključio da su bile dobre na audiciji, ali ovoga puta puno bolje. Martina je kazala kako je napredak više nego vidljiv, a Maja joj je poručila: „Najuzbudljiviji dio točke je bio kad je Kasia izašla na segwayu.“

Dječak magnet Ivan Stojiljković zabavio je publiku svojim talentom predstavivši ga kroz zanimljivu točku „Jednog dana kada budeš više popularan, imam jedan marketinški slogan za tebe: čovjek na kojeg se lijepe žene, čak i čelične lady!“ zaključio je Davor.

Martina nije baš shvatila njegov komentar te je Ivanu udijelila jedan savjet. „Ne znam koliko je ovo talent, a koliko je božji dar! Toliko si zabavan, super si bio!“ poručila mu je Maja, a Janko je dodao kako je bio beskrajno šarmantan i zabavan.

Na audiciji su nastupile kao Sambastica, a u polufinalu su u malo drugačijem sastavu se predstavile kao Centar plesa Split. Unatoč velikim očekivanjima žirija, djevojke ipak nisu uspjele ni ovog puta zadiviti žiri.

„Reći ću ovo polako i oprezno kako bi svi razumjeli. Izreka kaže da dobra prilika nije dobra prilika ako je svi vide. Što se tiče vašeg nastupa, rekao bih da ste bile dosta mudre. Nije bilo dobro, no bilo je bolje nego prošli put", rekao im je Davor koji im je stisnuo zlatni gumb.

„Ja ću ostati prilično pri svojoj izjavi iz audicijskog dijela. U kombinaciji sve četiri, da je ovo bila audicijska točka, možda biste dobile tri jedan od nas, međutim ja i dalje smatram da ovo nije smjelo biti u polufinalu", rekla je Martina. Janko je rekao kako se vidi drastična razlika u odnosu na audiciju, a Maja je zaključila: „Bilo je bolje nego na audiciji, ne znam, bilo je ok.“

Petra Krušelj predstavila se s plesnom koreografijom koja je jako dojmila žiri. „Čestitam na domišljatosti, zanimljiva priča! Zanimljivo, showasto, baš si bila top, možeš biti ponosna na večerašnji nastup!“ komentirala je Maja.

Martina je dodala: „Priča je bila baš osvježenje, cijela dramaturgija pomno izrađena, plesački, ne znam što bih rekla, uspjela si pružiti izvedbu za koju nisam kompetentna da komentiram, ali osobno, u nekim trenucima si mi djelovala jako suvereno, a nekad mi se činilo da ti je prebrzo da izvedeš ono što si planirala.“ Martinino mišljenje donekle je podijelio i Davor.

On je komentirao:„Kao što sam rekao na audiciji, ja sam siguran da si dobra plesačica, ali mislim da te ovaj koreografski dio odveo od plesa. Prvi dio je bio dobar, u tome si dobra, a ove borbene stvari si ponavljala nepotrebno, bilo je malo dosadnjikavo. Ali, leveli su odlični, igrice su odlične. Mislim da možeš puno bolje".

Mia Mrđenović, djevojka s kuglom, ovoga puta predstavila se ne s jednom, već sa šest kristalnih kugli. „Meni se sviđa ovo što si napravila, bilo je par detalja koji su televizični.“ komentirao je Davor, a Maja je kazala kako joj je ovoga puta nedostajalo atrakcije. „I dalje mislim da je to što radiš atraktivno, ali kao da je ovoga puta bilo teže. Ti imaš nešto s čime se nitko nije predstavio.“ zaključila je.

S njom se složio i Janko. „Na audiciji je bilo hipnotizirajuće, a ovog puta isprekidano tehničkim prtljanjima i onda pada razina tvoje izvedbe. Dodala si puno elemenata i oni su nas izbacivali iz stanja hipnoze", zaključila je Martina.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju