"Pa nije lako ispasti budala, ali je fora u ovom slučaju" - komentirao je Davor.

Antonijo Mitar već 12 godina bavi se mentalizmom i svojim je "ludim" trikom oduševio žiri, ali i publiku. "Za nastup se nisam puno pripremao jer sam se kasno prijavio, tako da sam se odlučio na što jednostavniji nastup koji je osmišljen u dva dana" - rekao je Antonijo nakon nastupa.

„Gospodine Mitar, dakle vi ste od nas napravili budale. Ja sam malo bez teksta, to je valjda očito. Ja znam neke ljude za ovim stolom koji nikada nisu bez teksta, ali bojim se da su i oni sada bez teksta. Ovo je bilo strašno impresivno!“ – komentirao je Janko, a Davor se priključio komentarom: „Pa nije lako ispasti budala, ali je fora u ovom slučaju“.

Antonijo za sebe kaže da ima bogat društveni život i lako može odrediti kad netko laže. Kod njegovog talenta najviše mu se sviđaju ljudske reakcije koje mogu biti šarolike – od hvatanja za glavu i vrištanja do toga da se neki čak i prepadnu vještine čitanja uma.

 

 

Nešto tako slično je bilo i na pozornici Supertalenta: "S obzirom na okolnosti zadovoljan sam kako je sve ispalo i osjećaj na pozornici je bio super, a jedina promjena koju bih napravio bila bi ta da sam se ranije prijavio, imao bih vremena pripremiti bolje točke" - otkrio je Antonijo.

 

 

Karijeru je počeo kao mađioničar, a proučavanjem govora tijela i psihologije došao je do mentalizma, a spomenuo nam je i svog uzora: "To je Derren Brown zbog kompliciranog načina kreiranja točke i showa općenito".

Propuštene epizode nove sezone "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju