Povratak u velikom stilu na pozornicu Supertalenta priuštila nam je Antonia Dora Pleško.

Nakon što je 2009. godine u prvoj sezoni Supertalenta izborila četvrto mjesto ne sumnjamo kako će ova sezona za nju biti jednako sjajna, ako ne i sjajnija. 

Antonia Dora Pleško u Supertalent je došla kako bi podržala prijateljicu Lorenu Bućan, a na kraju je i sama nastupila i to ne samo nastupila već i zasluženo osvojila zlatni gumb Maje Šuput. ''Došlo mi je slabo na trenutak jer mi je to sve skupa bilo prenerealno'', komentirala je ova talentirana Splićanka. 

''U svijetu glazbe sam imala svoje uspone i padove, na Supertalentu sam bila kao mala i tada nisam pobijedila, bila sam četvrta, ali mislim da je bilo dosta dobro'', dodala je. 

Ova je svestrana pjevačica, glumica i plesačica podijelila s nama kako je s 16 godina bila na još jednom glazbenom natjecanju s kojeg ne nosi lijepa iskustva. ''Ljudi su se prema meni ponijeli jako ružno i sve mi je to ostalo u lošem sjećanju zbog čega sam htjela pauzirati svoje pjevanje i nastupe''.

Međutim, Supertalent vratio joj je vjeru i pobudio u njoj iskrene emocije i ljubav prema glazbi. ''Kada bi me mama pitala hoću li se prijaviti na neki show govorila sam joj da mi se od svih tih loših stvari stvorila blokada. No, kada sam došla ovdje rekla sam mami da me uhvatila velika nostalgija. Ipak sam tu bila sa deset godina, sada mi je 18, skoro 19.'' 

Cijela je ova priča bila i veliko iznenađenje za Antoniju koja nije mogla vjerovati što se događa. ''Kada sam izašla na pozornicu od toga trenutka ne sjećam se apsolutno više ničega. Samo sam rekla žiriju da su me mogli ranije upozoriti kako bi se malo bolje obukla. Ovako izgledam kao da idem na plažu'', kroz smijeh je komentirala. 

Iako vidno šokirana Antonija je izvrsno odradila svoj nastup. ''Krenula je pjesma ''At Last'' Ette James koju je moja mama vjerojatno rekla da znam i čak se Martina Tomčić začudila jer zna koliko je to teška pjesma prije koje se treba zagrijati i upjevati, a ja sam bila potpuno nespremna''. 

Svoj je nastup toliko izvrsno odradila da joj je Maja Šuput pritisnula zlatni gumb što je vodi direktno u polufinale.

Kakva nas iznenađenja očekuju u sljedećim emisijama pratite na Novoj TV kao i na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju