Prva finalistica treće polufinalne emisije Supertalenta podijelila je s nama kako se osjeća i što od nje možemo očekivati u finalu.

Glasovima publike Antonia Dora Pleško prošla je u finale Supertalenta. Njene iznimne vokalne sposobnosti sve su ostavile bez daha, a Princeova ''Purple Rain'' u njenoj interpretacija doista je zvučala posebno.

Ova mlada glazbenica nije očekivala prolazak u finale, ali sreću i oduševljenje nije krila. ''Osjećam se fenomenalno. Sve je ovo za mene prenestvarno i stvarno mi je bilo prelijepo na pozornici. Uživala sam u ovoj pjesmi i čast mi je bila pjevati upravu ovu pjesmu'', ispričala nam je.

Antonia priznaje kako je bila pod velikom tremom. ''Nakon audicije i zlatnog gumba Maje Šuput ljudi su počeli previše očekivati i sve su oči bili uprte u mene i morala sam to opravdati. '', a u tome je itekako uspjela.

Zanimalo nas je kakvi su joj planovi za dalje. ''Ne znam što možete očekivati od mene u finalu, ali nešto vjerojatno ludo, Sada bi uz svoj glas mogla pokazati puno više, ipak je to veliko finale'', kaže ova talentirana glazbenica.

Što možete očekivati od nove Supertalent epizode možete doznati na našim društvenim mrežama - Facebook, Instagram i You Tube. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju