Otkrijte male tajne kulinarskog majstora, chefa Ante Udovičića!

Vrhunski hrvatski chef Ante Udovičić od ovog tjedna priključuje se IN magazinu i rubrici Kuhanje je IN. Jedan od najkreativnijih hrvatskih chefova petkom preuzima televizijsku kuhinju te ćemo tako svakog tjedna imati priliku iz prve ruke jednog master chefa saznati kako se pripremaju brojna inspirativna, ali jednostavna jela koja možemo pripremiti u svom domaćinstvu.

''Veseli me sudjelovanje u emisiji jer je to za mene jedno novo iskustvo gdje sam sam pred kamerom. Isto tako me veseli što ću gledateljima kroz recepture otkriti i pojednostaviti pripremu mediteranskih jela odnosno ribe i morskih plodova. Nadam se da će se gledateljima svidjeti moj jednostavan pristup hrani'', izjavio je chef Udovičić ususret prvoj emisiji.



Ovaj profesionalni kuhar ima bogato iskustvo u kuharstvu, prošao je cijeli niz kuhinja poznatih restorana u Hrvatskoj i svijetu, a između ostalog može se pohvaliti i prošlogodišnjem stažiranjem u španjolskom restoranu Azurmendi, ponosnom nositelju tri Michelinove zvjezdice. Televizijska publika ga pamti i po gostovanju u popularnom showu MasterChef Hrvatska, i to u drugoj sezoni.

Ne propustite nove zanimljive recepte Sanje Doležal od ponedjeljka do četvrtka, a petkom u IN magazinu Nove TV otkrijte male tajne kulinarskog majstora, chefa Ante Udovičića!

IN magazin pratite od ponedjeljka od petka na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju