Privlači poglede gdje god da se pojavi

Glumica Michelle Pfeiffer najpoznatija po svojim ulogama u filmovima „Lice s ožiljkom“ i „Batman se vraća“ iz 1992. jedna je od najljepših žena Hollywooda. Slavna glumica svojom vitkom linijom i mladolikim izgledom privlači poglede gdje god da se pojavi.

Glumica se proslavila ulogom u kultnom filmu „Lice s ožiljkom“ gdje je osim lijepog lica pokazala da je talentirana i predana glumica. Za slavnu ulogu Elvire, žene kubanskog imigranta Tonyja Montana, Pfeiffer je mjesecima bila na dijeti kako bi čim bolje utjelovila mladu ovisnicu o kokainu. Na Tribeca Film Festivalu u razgovoru priznala je da je tijekom snimanja filma "umirala od gladi". ''Bila sam sve tanja i tanja i sve icrpljenija kako je vrijeme prolazilo. Doslovno sam se izgladnjivala. Kad bi završavali sa snimanjima neki od članova ekipe nosili su mi peciva jer su bili zabrinuti za mene'', prisjetila se Michelle.

Srca obožavatelja osvojila je ulogom Žene mačke u Burtonovu filmu o Batmanu iz 1992., a mnogi bi se složili da bi u svojem poznatom odjelu od lateksa i danas izgledala fantastično. U svojoj je ulozi Pfeiffer očito uživala jer i danas govori da samo čeka da joj netko postavi pitanje kada će se vratiti u crni lakirani kostim.

Dok Scott Lang (Paul Rudd) balansira između uloge superheroja i uzornog oca, Hope van Dyne i dr. Hank Pym trebaju njegovu pomoć u novoj hitnoj misiji u kojoj zajedno s Wasp (Evangeline Lilly) otkriva tajne njihove prošlosti.

Film "Ant-Man i Wasp" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju