U ulozi vrhovne vještice

Anne Hathaway, koja dijeli ime i prezime sa Shakespeareovom suprugom, oskarovka je predivnog glasa i elegantnog stasa. Bila je 140. glumica koja je osvojila najprestižniji filmski kipić i to na 85. dodjeli Academy Awards-a. Nagrađena je za najbolju sporednu ulogu u filmu "Jadnici" u kojem je pokazala izniman glumački, ali i pjevački talent.

Iako je glumica vješta u držanju svog privatnog života privatnim, poznato je da je preko 10 godina u braku s glumcem i poduzetnikom Adamom Shulmanom s kojim ima dva sina. Anne je drugog sina Jacka rodila 2019. godine, iste godine kad je snimala film "Vještice". Hoće li sinovi ovog glumačkog para odabrati istu karijeru kao i roditelji ostaje za saznati.

 

Nova adaptacija omiljene priče Roberta Dahla, govori o mračnom, duhovitom i dirljivom životu mladog dječaka bez roditelja (Jahzir Bruno) koji je krajem 1967. godine otišao živjeti s voljenom bakom u ruralni gradić u Alabami.

Dječak i njegova baka nailaze na skupinu glamuroznih, ali potpuno đavolskih vještica, pa baka odluči odvesti svog unuka u raskošno ljetovalište na moru. Nažalost, stignu točno u isto vrijeme kada je svjetska vrhovna vještica (Anne Hathaway) okupila svoje kolege iz cijelog svijeta kako bi provela svoje zle planove u novom tajnom zadatku.

Film "Vještice" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju