Supertalent ne propustite pratiti nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

Staneli je iluzionist porijeklom iz Bosne i Hercegovine kojeg je životni put odveo u Švedsku. S 14 godina je skupio samo snove o tome da bude mađioničar i pobjegao od kuće kako bi se pridružio cirkusu. Prijavio se na Supertalent kako bi svima pokazao što zapravo zna, njegovi trikovi šokirali su publiku i žiri, Maja je posebno ostala ganuta te mu je odlučila stisnuti zlatni gumb koji ga vodi direktno u polufinale.

Anatacha Filimone oduševila je žiri svojim predivnim glasom, a posebno Martinu koja joj je odlučila stisnuti zlatni gumb. „Meni je još uvijek teško govoriti. Evo ja iskreno nemam pojma kaj si ti napravila meni, ja se još uvijek ne mogu sabrati. Imaš nekakav talent koji nije nužno vezan uz pjevanje, iako imaš i apsolutno talent za pjevanje, a to je da sa svojim glasom prenosiš nekakvu vrstu (ja bih čak rekla) boli. Ja volim reći da postoje glasovi ljudi koji liječe, tvoj glas liječi ljudske duše. Ako si ikada posumnjala u sebe, molim te nastavi se baviti ovime“ – komentirala je Martina.

Tetiana Kundyk je Ukrajinka s engleskom adresom koja je još kao djevojčica počela plesati u cirkusu gdje je razvijala svoj talent. Iako su njezini roditelji mislili da će kao djevojčica odustati od toga, Tetiana još uvijek radi u cirkusu sa svojom obitelji, a u Supertalent je došla pokazati svoje nevjerojatno umijeće balansiranja na žici te tako zasluženo dobila zlatni gumb od Davora!

Dinamičan i poseban 27-godišnjak Mark Bagarić samouvjerenim je izlaskom na pozornicu nasmijao članove žirija koji nisu očekivali da će od njega čuti pjevačku izvedbu nakon koje je uslijedio wow efekt i Jankov zlatni gumb.

Trio Šubarić čine tri brata blizanca (trojke), Tomislav, Adrian i Gabriel, imaju 11 godina i ujedno su peti zlatni gumb osme sezone Supertalenta. Frano i Igor napravili su spačku žiriju i tajno stisnuli zlatni gumb ovoj fantastičnoj trojci.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Propuštene epizode nove sezone "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju