Na pomičnoj šipci izvela je nestvarne akrobacije. To se zove Supertalent!

Anja Bijelić, koja je publiku osvojila svojim gracioznim akrobacijama na letećem obruču te kojoj je Maja Šuput kazala da joj zavidi na njezinoj ljepoti, upravo će izvesti novu akrobatsku tehniku s kojom će pokušati izboriti finale.


 

''Lijep je osjećaj jer sam osjetila stvarno podršku od ljudi koje volim, koje poznajem i koje ne poznajem. Sveukupno mi je bio divan dojam.'', osvrnula se Anja na audicijske emisije i ono što je uslijedilo nakon toga. 

Nastup koji su gledatelji vidjeli, za Anju je nešto potpuno novo te je posebno za polufinale uvježbala ovu tehniku. ''Malo je problematično zato što je šipka gumirana i dere kožu, stoga imam dosta masnica po tijelu, no kada čovjek to zavoli, ne može se požaliti.'' istaknula je Anja 

''Ne postoji neka prevelika trema, ali svejedno imam dosta toga na pameti i nadam se da će sve dobro proći!'' dodala je. 

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju