Najjača i najzgodnija braća u Hrvatskoj zajedno na pozornici Supertalenta. Cure što kažete?

U prošloj sezoni Supertalenta braća Švec predstavili su se svojim iznimnim talentom. Oni se bave street workoutom, a ove godine na audiciji predstavio se najmlađi među njima, Angelo Švec


 

Braća Švec imali su dogovor prošle sezone - ako prođu u dalje Angelo bi im se pridružio u finalu. On sada želi vratiti uslugu te obzirom na to da je prošao u polufinale njegova braća Danijel i Matej bit će s njim na pozornici.

''Imamo svoju dvoranu u kojoj treniramo. Moji su treninzi i dalje intenzivni i svakodnevni tako da se nadam da ću opravdati prolazak u polufinale Supertalenta!'', ispričao nam je Angelo.

Ovaj Zagrepčanin punih je sedam godina trenirao taekwando, ali je izgubio interes i počeo trenirati street workout. U posljednje dvije godine vježba i po nekoliko sati dnevno. Motivaciju mu daju braća braća te se međusbno podržavaju.

Je li vam bolji nastup u kojem je Angelo Švec nastupio sam ili s braćom?

glasova:

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju