Ana i Mario plesali su slowfox.

Za Anu je ljubav sve, a njen najveći uspjeh je sin Toma. S druge strane ne zna što bi bez sestre blizanke Lucije. Bez nje, kaže, ne bi ni bila u "Plesu sa zvijezdama". Nije toliko zaljubljive prirode, sad više bira kome će dati srce. Romantična je osoba i sve u vezi romantike je ispunjava. 

"Česta pjesma, mislim da je dobro sjela na ovu koreografiju. Malo je bilo negdje grešaka, ali sve u svemu meni se dopalo kako ste to izvukli na kraju. Mislim da ste dobro izveli sve to", komentirala je Larisa.

"Što se tiče nastupa sve si bolja. Poradi malo na maznosti, da dobiješ tu fluidnost", istaknuo je Igor.

"Meni se jako sviđa poruka tvog nastupa. Odlično si to izvela. Mislim da moraš iskoristiti čvrtsoću koju imaš iz sporta, radi na okviru. Ja čekam da nas iznenadiš idući put", poručila je Franka.

"Ja bih sada rekao nešto što dosada nisam izgovorio, a to je da se ne 100 posto nego 200 posto slažem s Frankom i potpisujem njen komentar", iznenadio je Marko. Osvojili su 25 bodova žirija.

 

U prošloj emisiji Ana i Mario izveli su jive u kojem su se prisjetili Anine nezaboravne godine kad je postala svjetska prvakinja u taekwondou. "Mislim da ti imaš jednostavno onaj X faktor koji treba u nastupu bilo kakvom. Ti imaš sportski duh i ne odustaješ tako lako pa samo hrabro tako dalje", istaknula je Franka, a od žirija su za zlatni jive osvojili 22 boda.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju