Ana i Mario u sedmoj su emisiji plesali rumbu.

Ovaj par već je tri puta uspješno isplivao iz eliminacija. Oni se svaki put vraćaju sve jači i jači. Ana želi pokazati da je s razlogom tu gdje jest. Prošli tjedan dobili su komentar na francuskom pa su tijekom tjedna pokušali naučiti koju rečenicu na tom jeziku. U ovom plesu žele dočarati strast.  

"Ovo je bila jedna čarobna rumba zato što je tvoj mentor uspješno zamaskirao rumbu, a zapravo si imala samo jedan basic element i moramo suditi prema tom basic elementu jer ovo sve ostalo je bilo maskiranje. Ali kažem bila je čarobna", poručio je Marko.

"Ja bih pohvalila sve. I Anu i Maria kako si riješio ovaj Pedrov izazov. Senzualno, tečno nježno, ma sve ste imali. Ja sam samo gledala i gledala i gledala", istaknula je Larisa.

"Elegantno, romantično i stvarno odlično uklopljen izazov. Tako mi je odlično promatrati kako se ljudi pred našim očima mijenjaju, a ti si se baš opustila", zaključila je Franka.

Osvojili su od žirija 31 bod.

 

Prisjetimo se, u prošloj emisiji Ana i Mario izveli su valcer i izgledali kao da su tog trena iskočili iz bajke. Za proljetni nastup psvojili su 37 bodova žirija i publike. Larisa je komentirala na francuskom, a Marko je prevodio: "Ovo je najljpeši valcer koji sam vidjela, sad želim vidjeti to još jednom. Ni sama ne bih tako otplesala."

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju