Zadivila je čarobnom koreografijom.

Ana Vukman je plesačica na svili koja sebe smatra građankom svijeta jer je kao mala jedan dio života živjela u Australiji. Nekoliko puta selila se iz Srbije u Australiju i iz Australije u Srbiju. Nije joj uvijek bilo lako jer se nakon svake selidbe morala iznova dokazivati i izvlačiti najbolje iz sebe. Danas je zahvalna što je imala ta iskustva jer su je ona učinila spremnijom na životne izazove i spremnijom na prilagođavanje različitim situacijama. Bila je članica australske gimnastičarske reprezentacije.

Prije nekoliko godina počela je raditi na kruzerima u sklopu glazbenih predstava i mjuzikala. Jednom prilikom tijekom boravka na kruzeru upoznala je svog sadašnjeg supruga s kojim je kliknula i dogodila se ljubav. Zbog njega je doselila u Rijeku. On radi kao pomorac, a ona je mislila da nikada neće moći živjeti tako jer jako voli stalni kontakt i komunikaciju. Na kraju je sebi još jednom dokazala da se može prilagoditi i nezamislivom.

 

Od gimnastike, preko baleta, do plesa na svili – to je Anin put kroz umjetnost. Pokazala je veliku strast i iskustvo u ovom području, a to je stručni žiri posebno primijetio. „Ana ono što se meni posebno sviđalo je tvoja usklađenost s muzikom. Bilo je puno ovih efektnih padova i meni je jako brzo završila točka, to je uvijek dobar znak. Ja bih se usudio reći da je ovo među top 3 nastupa na svili u 5 sezona koliko sam ja ovdje“, istaknuo je Davor.


Anina fluidnost pokreta Martini je bila fascinantna. Iako djeluje krhko, kad izvodi pokrete na svili to izgleda jednostavno kao da se šeće po pozornici. Maja se nije mogla oteti dojmu da je igrala na sigurnu kartu i da vjerojatno ima još puno toga za pokazati. Da bi to i uspjela od žirija je dobila četiri prolazna glasa.




 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju