Bivša playboyjeva zečica kao predvodnica feminizma!

Shelley Darlington (Anna Faris) živi bezbrižnim životom u Playboyevoj vili. Sve dok se jedna njezina suparnica ne pobrine da je izbace. Shelley je očajna i nema kamo otići. No sudbina je odvede u sestrinstvo Zeta Alpha Zeta.

Zete se nalaze u nevolji, naime ukoliko ne uspiju pridobiti nove članice ostat će bez svoje kuće koja će pripasti njihovim suparnicama sestrinstvu Phi Lota Mu. Članice sestrinstva u borbi za kuću trebaju Shelleyjnu pomoć, ona će ih naučiti zavoditi i šminkati. S druge strane one mogu pomoći Shelly da se osamostali.

Glavna glumica Ana Faris je šest tjedana intezivno vježbala kako bi se pripremila za ulogu Playboyjeve zečice. Također u jednom od intervjua izjavila je kako je zbog razvoda od tadašnjeg supruga Bena Indre, ali i zbog uloge u ovom filmu odlučila povećati grudi. U filmu se pojavljuje slavni Hugh Hefner, a sve scene koje su smještene u Paybojevoj vili su zapravo tamo i snimane uz dopuštenje samog Hugh Hefnera. 

Urnebesnu komediju 'Kućna zečica' pogledajte u utorak na Novoj TV u večernjem terminu! Više filmskih naslova koji vas očekuju ovaj tjedan potražite na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju